Biografie Adina Halas . "Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit."

cine este adina halas
Biografie Adina Halas . "Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit."

Descoperă biografia Adinei Halas Hugeanu, fostă concurentă a emisiunii Bravo ai Stil! Celebrities

Adina Halas şi-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 22 ani. În anul 1999, Adina şi Carmen Brumă au lansat conceputul de asistenta tv, atât de întâlnit în vremurile noastre. Emisiunea nocturnă era prezentată de Mircea Badea. Pe lângă relaţia de colegialitate de la locul de muncă, în timp au devenit şi bune prietene.

Cine este Adina Halas şi cum a arătat copilăria ei

cine este adina halas de la bravo ai stil

Adina Halas s-a născut pe data de 17 ianuarie 1981. În vârstă de 40 de ani, Adina Halas a avut diferite oportunităţi în care s-a remarcat ca prezentatoare de televiziune. La postul Kanal D, a prezentat emisiunea “Comando Romania” filmată la vremea respectivă, pe teritoriul Turciei. Cu amuzament a povestit intr-un interviu pentru Specatcola.ro cum a arătat copilăria ei: "Aveam 12 ani și eram fan Michael Jackson și mi-aș fi dorit să merg la concert.

Mama mă știa la vecina de palier. Acolo am și fost până am decis amândouă să mergem la Stadionul 23 August, unde se ținea concertul. Evident că am ajuns până acolo și ne-am întors acasă, că nu aveam bilete și nu puteam intra. Părinții vecinei știau că am plecat amândouă la mine acasă, așa că mare le-a fost uimirea și groază când a ciocănit mama să mă cheme la cină.
Ne așteptau și ai ei și mama la scară când am apărut noi, ca două flori, de la mica noastră plimbare. De atunci nu am mai plecat niciodată fără să anunț unde sunt și cu cine și nici nu îmi amintesc vreo trăznaie mai mare ca asta.”

Pe blogul personal Adina Halas se autocaracterizează: “Eu sunt Adina Halas şi mi-am făcut apariţia într-o zi de iarnă, pe 17 ianuarie.

Am devenit şi Hugeanu între timp şi mama unui băieţel pe nume Serghei şi a unei fetiţe bulldog francez pe nume Mamba.”

Ambiţioasă de mic copil, Adina a absolvit liceul Sfântul Sava, iar facutatea şi masterul, în cadrul Academiei de Studii Economice, din Bucureşti.

Adina Halas este căsătorită cu atletul Lucian Hugeanu

Adina halas dieta

Dragostea la prima vedere există! Cel puţin, aşa a fost pentru Adina si cel care i-a devenit soţ. Sportul a fost cel care i-a legat pe cei doi.

Aceştia s-au cunoscut într-o sală de fitness.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Am încercat să mă feresc de lumea tabloidă. Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit. După ce m-am lăsat de fumat, m-am îngrăşat şi am venit aici. M-a cerut de soţie la petrecerea de Revelion unde erau 100 de necunoscuţi şi mi-a spus că vrea să îmi facă o dedicaţie.

Ţin minte că un minut am sărit într-una de bucurie" a povestit în trecut Adina Halas la o emisiune tv.

S-au căsătorit pe data de 21 mai 2011, de Sfântul Constantin şi Elena, pentru că în această zi mare, Adina îşi sărbătoreşte ziua onomastică. Despre ziua cea mare, focoasa blondină îşi aduce aminte cu drag de momentele şi emoţiile pe care le-a trăit alături de Lucian.

Puţini sunt cei care ştiu că în momentul căsătoriei lor, Adina era însărcinată în 4 luni, cu Serghei.

Rochia de mireasă aleasă a fost dragoste la prima vedere şi a venit tocmai din Spania. Emoţiile au fost mari pentru tânăra mireasă, atunci când a realizat că în două zile trebuia facă multe modificări asupra ţinutei. Lucian nu a văzut rochia, decât în ziua nunţii. Ba mai mult, Adina i-a indus ideea că poate aparea chiar în pantaloni, pentru a-i crea ceva emoţii.

“Am ales ziua de 21 mai, ziua în care se sărbătoresc Sfinţii Constantin şi Elena pentru că mă cheamă şi Elena, iar bunicul meu era Constantin şi pentru că nu a mai apucat să mă vadă mireasa, mi-am dorit să îl simt prezent, legând acest eveniment de numele lui. Ce nu ştiam atunci, în ianuarie, era faptul că pe 21 mai, la nuntă, alături de Lucian şi de mine era şi Serghei, rodul dragostei noastre, care creştea la mine în burtica, aducându-mi în plus pe lângă un sentiment de fericire de nedescris şi vreo 10 kilograme în plus la momentul respectiv. (În timpul sarcinii am pus 32 de kilograme!). Lucian şi cu mine ne-am distrat la nuntă, am dansat şi deşi eram însărcinată şi deja cu multe kilograme în plus, tonusul meu şi energia au fost la cele mai înalte cote. Este adevărat că o dată la câteva ore treceam la câte o pereche de pantofi cu toc mai mic, până am ajuns să stau în balerini după 4 dimineaţa. Probabil nuntaşii aveau impresia că au băut prea mult de li se pare mireasa din ce în ce mai scundă… Să fiu mireasa nu a fost niciodată un vis de-al meu, însă din momentul în care am acceptat cererea în căsătorie a lui Lucian, acest vis a prins contur. Realitatea însă a depăşit imaginaţia mea!” a povestit Adina  pe blogul ei.

Adina Halas are un băieţel pe nume, Serghei

Adina Halas si Serghei[Sursa foto: Facebook]

La vârsta de 31 de ani, Adina l-a adus pe lume pe Seghei. Momentul a fost unul memorabil, mai ales că la naştere a participat şi soţul ei, care a şi filmat. În septembrie 2021, Adina Halas declara la câteva zile după naşterea copilului ei: “Datorită medicului meu, cu care am născut, mă simt foarte bine. Imediat după naştere m-am ridicat din pat, am putut merge. De atunci, Serghei sta mai mult cu mine în salon. Doar noaptea mi-l iau asistentele câteva ore, ca să mă pot odihni. Dar este un copil bun şi liniştit. Este sănătos şi asta este important. Sunt o mămică foarte fericită. Soţul meu, Lucian, m-a asistat şi chiar a filmat naşterea. El mă ajută tot timpul, este super-incantat de copil. Am avut emoţii la naştere, dar faptul că Lucian a fost acolo m-a ajutat mult prezenţa lui.”

Adina Halas şi-a făcut operaţie de implant mamar în anul 2018

Adina halas biografie
Adina Halas[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Pentru că a fost mereu atentă cu felul în care arătă, ceea ce mănâncă şi să aibă o viaţă sportivă cât mai intensă, Adina a apelat şi la operaţii estetice. În anul 2018 a luat decizia de a face operaţie de implant mamar pentru a avea sânii mai fermi. Deşi a fost înzestrată de Mama Natură cu un bust impresionant, focoasa blondina începuse să nu se mai simtă bine în pielea ei. Într-un interviu pentru agenţiadepresamondena.ro, Adina Halas a precizat: "Am luat decizia în urmă cu un an (n.r 2017), apoi m-am informat foarte bine şi ştiam că cel mai important aspect al acestei acţiuni este să aleg bine medicul pe mâna căruia îmi las corpul şi această sarcină delicată. Doream ca bustul meu să arate exact cum arăta înainte să pierd volum, poate chiar un pic mai mare şi aveam câteva temeri, pentru că am şi cunoştinţe care nu sunt mulţumite de rezultat după intervenţia de augmentare mamară.

De asta repet că este foarte important cine te operează şi cât de bine ştii ce rezultat aştepţi. Nu am avut niciodată complexe legate de fizicul meu, nici măcar atunci când aveam kilograme în plus, pentru că ştiam că este o situaţie temporare care se va schimba curând. În ceea ce priveşte bustul, întotdeauna a arătat bine şi am fost flatată de fiecare dată când unii colegi din presa scrisă se întrebau dacă nu cumva am implanturi, deşi eram 100% naturală.

Rezultatul este exact acela pe care mi-l doream. Mai grav este că dacă înainte nu prea băgăm în seamă toate oglinzile pe lângă care treceam, acum nu ratez una. Nu am avut niciodată complexe legate de fizicul meu, nici măcar atunci când aveam kilograme în plus, pentru că ştiam că este o situaţie temporară care se va schimba curând.” a povestit Adina.

Adina Halas a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities

Adina halas biografie
Adina Halas la Bravo, ai Stil! Celebrities![Sursa foto: Facebook]

Adina a putut fi urmărita în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, pe postul Kanal D. Atrasă de lumea modei, Adina a avut numeroare prezentări în calitate de model, pentru Cătălin Botezatu, Levintza, Ingrid şi Romanitza. De asemenea, în anul 1995, aceasta a avut numeroase prezentări atât în ţara cât şi în strainatate.

“Darlings, am intrat în competiția Bravo, ai stil de la Kanal D România. Am emoții, dar mă bazez pe voi să mă susțineți! Acest show îmbină dragostea mea pentru televiziune și joaca mea cu moda, joacă începută la 15 ani și jumătate, când am păşit pentru prima dată pe catwalk. Este un show complet, un reality tv, un show diferit de tot ce am făcut până acum. Sper să îmi fiți alături și să ne distrăm împreună!” a declarat Adina pe contul ei de Facebook.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

PORTRET MĂDĂLINA PAMFILE: Cine este , cu adevărat și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies