Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!

Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!
Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!

Aceasta reteta combina doua arome intr-un biscuit delicios. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente
60g fistic nesarat fara coaja
225g unt nesarat si moale
100g zahar pudra, plus extra pentru decor
225 de faina, plus extra pentru framantat
60g faina din grau dur
coaja de la o portocala data pe razatoare fin
Mod de preparare
1.
Pune fisticul intr-un procesor alimentar si mixeaza pana cand obtii bucati fine. Adauga intr-un vas alaturi de un, zahar, faina si faina de greu dur. Folosind degetele, amesteca bine totul. Adauga coaja de portocala si framanta pana cand se formeaza un aluat.
2. Pune coca pe o suprafata cu faina si continua sa framanti. Da-i forma unei bile, apasa usor, infasoara in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.
3. Aplica faina pe suprafata de lucru si ruleaza aluatul pana are grosimea de 4mm. Folosind forme pentru biscuiti, taie coca si aranjeaza aluatul intr-o tava cu hartie de copt. Tine tava la frigider inca 30 de minute.
4. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade.
5. Coace biscuitii pe raftul din mijloc timp de 15-18 minute.
6. Scoate din cuptor, presara zaharul pudra si transfera pe un gratar pentru a se raci.
Sursa

Ingrediente

60g fistic nesarat fara coaja
225g unt nesarat si moale
100g zahar pudra, plus extra pentru decor
225 de faina, plus extra pentru framantat
60g faina din grau dur
coaja de la o portocala data pe razatoare fin

Mod de preparare

1.

Pune fisticul intr-un procesor alimentar si mixeaza pana cand obtii bucati fine. Adauga intr-un vas alaturi de un, zahar, faina si faina de greu dur. Folosind degetele, amesteca bine totul. Adauga coaja de portocala si framanta pana cand se formeaza un aluat.

2. Pune coca pe o suprafata cu faina si continua sa framanti. Da-i forma unei bile, apasa usor, infasoara in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.


3. Aplica faina pe suprafata de lucru si ruleaza aluatul pana are grosimea de 4mm. Folosind forme pentru biscuiti, taie coca si aranjeaza aluatul intr-o tava cu hartie de copt. Tine tava la frigider inca 30 de minute.

4. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade.

5. Coace biscuitii pe raftul din mijloc timp de 15-18 minute. 

6. Scoate din cuptor, presara zaharul pudra si transfera pe un gratar pentru a se raci.


Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies