Daca vrei sa bei ceaiul cu biscuiti, te invitam sa prepari aceasta reteta delicioasa.
Ingrediente
270 g zahar, 120 g faina, 4 oua, miere.
Mod de preparare
Se bat galbenusurile spuma cu 120 g de zahar si 2 linguri cu miere. Intr-un alt vas se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca usor crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar.
Se asaza pe tava cu hartie pentru copt si se modeleaza bastonase distantate unul de celalalt ca sa nu se lipeasca intre ele. Se tin la foc potrivit pana se rumenesc.
Sursa
Ingrediente
270 g zahar, 120 g faina, 4 oua, miere.
Mod de preparare
Se bat galbenusurile spuma cu 120 g de zahar si 2 linguri cu miere.
Intr-un alt vas se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca usor crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar. Se asaza pe tava cu hartie pentru copt si se modeleaza bastonase distantate unul de celalalt ca sa nu se lipeasca intre ele. Se tin la foc potrivit pana se rumenesc.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro