Acesti biscuiti pot fi mancati la micul dejun cu branzeturi si chutney.
Ingrediente
150g fulgi de ovaz
150g ovaz maruntit
100g faina
Jumatate de lingurita de piper
Jumatate de lingurita de sare
50g de mix de seminte (floarea soarelui, mac susan)
100ml ulei de masline
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas mare amesteca ambele tipuri de ovaz, piperul, sare si semintele. Adauga uleul de masline si amesteca pana se combina.
2. Adauga 150ml de apa calda pentru a forma o coca.
3. Pune faina pe suprafata de lucru si pe doua hartii de copt. Ruleaza coca intr-o forma lunga si taie felii subtiri.
4. Aseaza-le pe hartiile de copt si coace timp de 20 de minute. Raceste pe un gratar de prajituri.
Sursa
Ingrediente
150g fulgi de ovaz
150g ovaz maruntit
100g faina
Jumatate de lingurita de piper
Jumatate de lingurita de sare
50g de mix de seminte (floarea soarelui, mac susan)
100ml ulei de masline
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas mare amesteca ambele tipuri de ovaz, piperul, sare si semintele. Adauga uleul de masline si amesteca pana se combina.
2. Adauga 150ml de apa calda pentru a forma o coca.
3. Pune faina pe suprafata de lucru si pe doua hartii de copt. Ruleaza coca intr-o forma lunga si taie felii subtiri.
4. Aseaza-le pe hartiile de copt si coace timp de 20 de minute.
Raceste pe un gratar de prajituri.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro