Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! Ce spune specialistul Kfetele.ro despre această intervenție estetică!

Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! Ce spune specialistul Kfetele.ro despre această intervenție estetică!
Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! Ce spune specialistul Kfetele.ro despre această intervenție estetică!

Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! Ce spune specialistul Kfetele.ro despre această intervenție estetică!

Blefaroplastia este operația care îți “șterge” anii de pe chip, preferată de multe femei, și nu numai! Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, specialistul în frumusețe Kfetele.ro, explică, pe larg, ce înseamnă această intervenție, dar și cine o poate face. Medicul spune că și bărbații apelează la blefaroplastie!

“Blefaroplastia este procedura estetică ce corectează excesul de piele și grăsime, acele “pungi” la ochi, la nivelul pleoapelor superioare, cât și cele inferioare, redând aspectul tânăr și energic al feței.

Se poate ridica colțul extern al pleoapelor și se pot ridica sprâncenele căzute. 

Cu Blefaroplastia chirurgicală se pot corecta:

Citeste si: Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!

 

  • Pielea căzută (ptoza) de la nivelul pleoapei superioare, uneori afectând vederea;
  • “Pungile” de sub ochi
  • Depozite de grăsime în exces de la nivelul pleoapei superioare
  • Pleoapa inferioară căzută (ptoza) care evidențiază “albul” ochiului sub iris.
  • Pielea în exces și ridurile fine ale pleoapei inferioare

 

Despre operație

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Operația durează 1-2 ore   (în medie) și poate fi realizată cu anestezie locală sau generală (de regulă când se operează ambele pleoape sau se asociază cu alte proceduri). De regulă nu necesită spitalizare!

 

Blefaroplastia este una dintre operațiile estetice cu “vechime”, se realizează cu succes încă din anii ”70, iar rezultatele sunt extrem de mulțumitoare. 

Citeste si: Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Sunt cazuri în care doar operația de blefaroplastie și un lifting de sprâncene poate șterge până la 10 ani de pe chip și poate îmbunătăți enorm estetica feței. 

Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! "Îmbunătățește dramatic aspectul feței, corectând pleoapele căzute, “pungile” de sub ochi, prin repoziționarea mușchilor"

 

Procedura este individualizată! Alfel spus, operația chirurgicală a pleoapelor poate diferi complet de la un pacient la altul. Blefaroplastia îmbunătățește dramatic aspectul feței, corectând pleoapele căzute, “pungile” de sub ochi, prin repoziționarea mușchilor, redistribuirea depozitelor de grăsime și, când este cazul, excizarea excesului de grăsime.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!- stirilekanald.ro

Blefaroplastia poate fi asociată cu alte intervenții la nivelul feței pentru a obține rezultatele dorite: 

  • Lifting de sprâncene este indicat când poziționarea acestora este căzută. 
  • Lifting facial sau de gât.

 

Ce persoane pot face blefaroplastie?

 

  • - Cel mai adesea, blefaroplastia se adresează unei persoane adulte, bărbat sau femeie, cu un țesut facial sănătos, cu dorința reală de a-și îmbunătăți aspectul pielii din jurul ochilor.

 

  • - Persoane sănătoase, care nu au boli cu risc vital sau alte afecțiuni ce interferează cu procesul vindecării.

 

  • - Nefumatori (de preferat)

 

  • - Persoane pozitive, cu așteptări realiste”, spune specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.


Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies