Blugii boyfriend, când se poartă și cum îi asortezi

Cu ce se poartă blugii boyfriend
Cu ce se poartă blugii boyfriend pentru a arăta bine

Iată mai jos ce sunt blugii boyfriend și cum se poartă corect, pentru a ieși în evidență.

Blugii au devenit cunoscuți în anul 1847, atunci când un negustor evreu din Germania, pe nume Levi Strauss, a venit în New York și a început să se implice în afaceri cu vânzări de pantaloni din denim albastru pe care îi comercializa către mineri și crescătorii de vite, cei care căutau un material ieftin, confortabil și rezistent în timpul activității lor.

Pe data de 20 mai 1873, Levi Strauss și Jacob Davis au brevetat pantalonii blugi și de acolo a început o adevărată industrie a acestei țesături, din care s-au

confecționat pantaloni, bluze și rochii. Din 1935 apare și primul model pentru femei, Lady Levi’s.

Blugii sunt considerați acel tip de pantaloni care nu se demodează niciodată și care, dacă sunt purtați corect, arată bine aproape pe orice tip de siluetă. De câțiva ani, din ce în ce mai multe femei poartă blugi boyfriend, dorindu-și să arate atât sexy, cât lejer în acest tip de blugi.

Citeste si: DESCOPERĂ: Garderoba de bază a unei femei. Ce piese nu trebuie să lipsească si cum le alegi

Blugii boyfriend au început să fie din ce în ce mai populari în rândul femeilor de toate vârstele. Sunt comozi, se îmbracă ușor, pun în evidență formele corpului și sunt extrem de sexy. De asemenea, se pot purta la ieșiri în oraș, la ieșiri în aer liber și, de ce nu, chiar și la birou, alături de o cămașă albă.

Acești blugi pot fi o alegere potrivită și la întâlnirile romantice, alături de un top sexy.

Practic, modelul feminin de boyfriend jeans este mai scump decât jeanșii bărbătești. Dacă îți dorești să porți acest tip de blugi, poți alege un jeans într-o măsură mai mică din departamentul de haine pentru bărbați. Vei obține acel aspect lejer, de jeans și vei plăti mult mai puțin decât dacă îi cumperi de la raionul pentru femei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Când poți să porți blugii boyfriend

Pentru a nu cădea în ridicol, trebuie să știi că nu toată lumea poate purta acest tip de blugi. În cazul în care ai câteva kilograme în plus, acești blugi vor scoate în prim plan defectele. În schimb, dacă este vorba despre o talie subțire, atunci blugii boyfriend o vor accentua și vor oferi un look extrem de elegant.

În funcție de materialul din care sunt confecționați, blugii boyfriend pot fi purtați în orce sezon și pot face parte dintr-un outfit casual.

Blugi boyfriend
Blugi boyfriend modele[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: Cum să te îmbraci la un majorat. Idei de ținute cool care vor atrage toate privirile

Femeile care au forme proeminente ar trebui să evite acest tip de blugi, deoarece vor fi scoase și mai mult în evidență.

În plus, femeile scunde ar trebui să evite blugii boyfriend, deoarece pot scurta vizual picioarele. Nici femeile cu șolduri late ori cu fundul mare nu ar trebui să poarte acest tip de blugi.

Cum asortezi blugii boyfriend pentru o ținută cool

Din fericire, acești blugi se pot asorta perfect cu o mulțime de piese vestimentare, pantofi și accesorii, așa că trebuie puțină imaginație pentru a compune o ținută corectă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Blugii boyfriend se potrivesc perfect cu bluze asimetrice, cu cămăși, dar și cu pantofi stiletto, sandale sau balerini, în funcție de ocazie.

 

Vrei o ținută îndrăzneață pentru această perioadă? Atunci apelează la o pereche de jeans boyfriend, o pereche de pantofi stiletto într-o culoare îndrăzneață sau o pereche de sandale și un pulover pufos. Vei întoarce toate privirile, oriunde te vei duce.

Cum asortezi blugii Boyfriend
Cum asortezi blugii Boyfriend pentru o ținută corectă[Sursa foto: Unsplash]

Poți alege și o ținută în contrast: masculin vs feminin. Alege un maiou din mătase, un sacou negru și o pereche de boyfriend jeans, iar în partea de jos o pereche de espadrile sau de balerini negri. Nu vei da greș cu această combinație.
În cazul în care îți dorești să fii senzuală, alege o pereche de boyfriend jeans deschiși la culoare și un top transparent, iar în partea de jos o pereche de pantofi stiletto.

Pentru o petrecere de tip cocktail, poți alege o pereche de blugi boyfriend, iar în partea de sus să alegi o bustieră sexy ori un top de dantelă, care să îți scoată în evidență umerii. Adaugă un clutch și o pereche de sandale cu toc.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

DESCOPERĂ: Ce este stilul vestimentar boho chic și cum poți să îl accesorizezi perfect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies