Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!

Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!
Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!

Luând în considerare cazurile de îmbolnăviri din întreaga lume, experți din domeniu sunt aproape convinși că noul coronavirus poate provoca diabet în cazul persoanelor care nu au prezentat factori de risc anterior. Acest aspect a fost dovedit în mai multe cazuri din lume, dar experții în domeniu trebuie să realizeze mai multe cercetări pentru a se dovedi cu certitudine acest aspect.

Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus! Luând în considerare cazurile de îmbolnăviri din întreaga lume, experți din domeniu sunt aproape convinși că noul coronavirus poate provoca diabet în cazul persoanelor care nu au prezentat factori de risc anterior. Acest aspect a fost dovedit în mai multe cazuri din lume, dar experții în domeniu trebuie să realizeze mai multe cercetări pentru a se dovedi cu certitudine acest aspect.

Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!
Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!

Se speculează că noul coronavirus poate declanșa diabetul atât la adulți, cât și la copii care nu prezintă factori de risc tradiționali și se realizează cercetări cu privire la relația periculoasă dintre cele două afecțiuni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Un caz care a făcut înconjurul lumii este cel al unui tânăr de 28 de ani din Statele Unite ale Americii care s-a infectat cu noul coronavirus în luna iunie, acesta prezentând simptome de febră

și probleme de respirație și fiind testat pozitiv, neavand comorbidități. După recuperare, câteva săptămâni mai tărziu, acesta a avut o stare de slăbiciune și a început să vomite, ulterior leșinând în locuința sa. A fost transportat la un spital din apropiere și tratat la terapie intensivă. Diagnosticul pe care l-a primit a fost de diabet de tip 1. Medicii care l-au tratat i-au spus că diabetul a fost declanșat de noul coronavirus.

Citeste si: Covid impune noi reguli. Ce trebuie să faci începând de azi!

Acest caz, precum și alte cazuri similare din lume, reprezintă o sursă de îngrijorare cu privire la relația periculoasă dintre diabet și noul coronavirus, relație care este studiată de medici și cercetători din întreaga lume.

Mulți dintre experți sunt ferm convinși că noul coronavirus poate declanșa instalarea diabetului, chiar și la adulți și la copiii care nu prezintă factori de risc tradiționali.

Este cunoscut deja că oamenii care au diabet prezintă riscuri mai ridicate să dezvolte o formă mai gravă a Covid și chiar să își piardă viața din acest motiv.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies