BOGDAN CĂPLESCU: Cine este soțul lui Carmen Minune

Cine este soțul lui Karmen Minune
BOGDAN CĂPLESCU: Cine este soțul lui Carmen Minune

Bogdan Căplescu este soțul fiicei lui Adrian Minune, Carmen , cei doi având împreună o fetiță.

Bogdan Căplescu, soțul celebrei cântărețe Carmen Minune, este un bărbat prezentabil, care a absolvit Dreptul la Universitatea Româno-Americană din București. Îi place foarte mult să călătorească, fiind văzut adesea zburând spre Statele Unite ale Americii.

Cei doi s-au căsătorit pe 28 iunie 2019, iar soția sa îl alintă Bobo. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Sofia Rosa, care a devenit centrul universului lor de când a venit pe lume.

Cine este soțul lui Carmen Minune. Cu ce se ocupă soțul lui Carmen Minune

Carmen a povestit că soțul ei a fost cel mai precaut din familie pe timp de pandemie, exagerând chiar cu măsurile de precauție pentru a-și proteja fetele de o posibilă infectare.

„Cred că pandemia ne-a schimbat tuturor viața și sper că ne-a făcut să apreciem mai mult ceea ce avem, decât ceea ce nu avem.

Vreau să cred că m-a schimbat în bine și m-a făcut să fiu recunoascătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Eu una mă bucur mai mult de timpul petrecut cu familia, cu Sophie, mă implic cât mai mult în creșterea ei și este minunat să vezi pe zi ce trece cum asta se întâmplă sub ochii tai.

Citeste si: Carmen vrea să devină mămică din nou. Fiica lui Adrian Minune își plănuiește a doua sarcină

De asemenea, am profitat de acest timp pentru a petrece mult timp în studio și pentru a lucra la cât mai multe piese și idei viitoare. Cât despre măsurile de protecție, mai exagerat este Bobo, soțul meu și cumva, mă trage către el în acest sens. Ne protejăm cât de mult putem atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru.”, a povestit Carmen.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Karmen minune copil

Carmen Minune și Căplescu, la un pas de divorț?

La un moment s-a zvonit că Bogdan și Carmen ar fi vrut să se separe, gurile rele spunând chiar că cei doi ar fi în prag de divorț, după ce pozele care îi surprindeau împreună au dispărut de pe  Istagramul brunetei.                     

Invitată la un post de televiziune, solista a declarat că nu este vorba de așa ceva, ci că soțul ei dorește doar intimitate.

„Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta! Noi am încercat să găsim o soluţie, pentru că Bobo preferă intimitatea. Am decis împreună să postez doar eu cu fata şi pozele cu el să le arhivez.

Ei bine, cum am făcut chestia asta, oamenii din presă au văzut asta şi fără nicio întrebare, fără nimic, au tras concluzii’, a declarat Carmen, pentru Antena Stars.

karmen fiica lui adrian copilul minune

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Carmen Simionescu a avut coronavirus! Primele declarații ale cântăreței: "Să nu exagerăm!..."

Carmen i-a dedicat soțului ei o piesă de dragoste

Bogdan a primit de curând cea mai frumoasă declarație de dragoste din partea soției sale, sub forma unui dar muzical. Mai precis, Carmen i-a dedicat o piesă care se intitulează ,,Nu te supăra".

Fiind adepta surprizelor, Carmen a organizat o petrecere surpriză cu ocazia zilei de naștere a soțului său, la care a invitat atât familia, cât și prietenii apropiați.

Cu gândul la relația de iubire dintre ea și  soțul său, frumoasa brunetă s-a postat pe rețelele de socializare ascultând în mașină  melodia Mariei Radu, ,,M-am îndrăgostit un pic".



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies