Bogdan de la Ploiești a vorbit despre momentul în care a lovit o femeie: „Aș numi-o una dintre cele mai mari greșeli.”

Bogdan de la Ploiești a vorbit despre momentul în care a lovit o femeie: „Aș numi-o una dintre cele mai mari greșeli.”
Bogdan de la Ploiești a vorbit despre momentul în care a lovit o femeie: „Aș numi-o una dintre cele mai mari greșeli.”

Artistul a povestit cum a ajuns să lovească o femeie.

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele de la noi din țară, a fost recent invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa. Manelistul a vorbit deschis despre momentul în care a lovit o femeie.

Cum a ajuns Bogdan de la Ploiești să lovească o femeie

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Bogdan de la Ploiești a vorbit despre momentul în care a lovit o femeie
Bogdan de la Ploiești [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum și-a descoperit Bogdan de la Ploiești pasiunea pentru muzică? „A trebuit să trec singur prin toate greutățile și să fac ceea ce trebuia singur, fără ajutorul nimănui.”

Artistul a fost întrebat de către moderatorul podcastului dacă a lovit vreodată o femeie, iar răspunsul a fost unul afirmativ. Cu toate acestea, Bogdan de la Ploiești a ținut să precizeze că evenimentul s-a petrecut cu mult timp în urmă, iar astăzi este un total alt om, învățând multe lucruri din trecutul său. Mai mult decât atât, manelistul consideră că gestul respectiv a fost una dintre cele mai mari greșeli din viața sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bursucu: Ai lovit vreodată o femeie în viața ta?

Bogdan de la Ploiești: Da, s-a întâmplat și chestia asta. Am fost forțat să fac asta. Nu te gândi la vreo bătaie sau ceva, dar s-a întâmplat și chestia asta și după ce s-a întâmplat asta și m-am trezit după 10 secunde din furia aia, nervul pe moment, am zis că asta nu mai

trebuie să fac în viața mea. Copil, strada, ceea ce auzeai ți se părea că e bine să faci.

Bursucu: Ai făcut asta în tinerețea ta?

Bogdan de la Ploiești: Da. Matur, nu. Sunt alt om. Sunt alt om astăzi și probabil că mâine voi fi puțin mai bine decât astăzi, pentru că am învățat ceva.

Bursucu: Aia a fost cea mai mare greșeală din viața ta, faptul că ai lovit o fată?

Bogdan de la Ploiești: Eu nu am avut greșeli mari. Dacă știu că asta ar considera oamenii, cei ce ne urmăresc, probabil aș numi-o, da, una dintre cele mai mari greșeli .”, a fost dialogul dintre Bogdan de la Ploiești și Bursucu. 

Bogdan de la Ploiești a vorbit despre momentul în care a lovit o femeie
Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona: „Am fost singurul student străin din această facultate. A fost extrem de greu.”

Horoscop zilnic 30 iulie 2024. Zodia care pierde bani mulți. Previziuni pentru toți nativii

Mirela Vaida îi ia locul Simonei Gherghe în emisiune! Ce se întâmplă între cele două?!

Dezvăluiri cutremurătoare despre atacul feroce cu cuțitul în Marea Britanie: "Am auzit un țipăt sinistru. A fost îngrozitor". Atacatorul este un minor de 17 ani

Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante despre Ronald Gavril

Patrick va da cărțile pe față în privința Teodorei! „Tot pachetul ăsta e complet, dar nu simt chimia!” Aflați ce se va întâmpla marți, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Robi, la un pas de descalificare! Julia, singura fată din „Casa iubirii” care a izbucnit în lacrimi: „Plâng de o oră”. Ce regulă a încălcat concurentul: „Va trebui să ne luăm la revedere dacă...”


Cookies