Bogdan de la Ploiești, despre speculațiile din mediul online. Ce spune artistul despre cei care vorbesc de el. „Oamenii pot spune foarte multe chestii.”

Bogdan de la Ploiești, despre speculațiile din mediul online. Ce spune artistul despre cei care vorbesc de el. „Oamenii pot spune foarte multe chestii.”
Bogdan de la Ploiești, despre speculațiile din mediul online. Ce spune artistul despre cei care vorbesc de el. „Oamenii pot spune foarte multe chestii.”

Bogdan de la Ploiești a ținut să transmită un mesaj celor care fac diferite speculații pe rețelele de socializare cu privire la el sau la Cristina Pucean.

Bogdan de la Ploiești, cunoscutul și îndrăgitul artist, este de fiecare dată sincer cu privire la viața lui personală și profesională și împarte cu urmăritorii săi numeroase situații de zi cu zi. Nu este străin faptul că în ultima perioadă au apărut tot felul de speculații cu privire la el, dar și la Cristina Pucean, mai ales în mediul online, iar artistul a încercat de fiecare dată să evite cu grație subiectul pentru a nu da curs altor conflicte.

Ce mesaj a transmis Bogdan de la Ploiești urmăritorilor din mediul online

Citește și: „Îmi doresc ca eu să ajung la ei să le dau cadourile și să le fac sărbătorile puțin mai frumoase.” Bogdan de la Ploiești îndeamnă la acte de caritate, acum, în preajma sărbătorilor de iarnă

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: ”Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi... Drum lin spre cer!” Cristina Pucean este în doliu. Celebra dansatoare și-a pierdut tatăl

De această dată, Bogdan de la Ploiești a ținut să vorbească despre speculațiile care se fac atât despre el, cât și despre Cristina, iar acesta a transmis că oamenii ar trebui să creadă ce este negru pe alb, pentru că aceștia la băutură sau la nervi pot spune foarte multe lucruri.

A mai transmis că nu este o fire care să răspundă răului cu rău și că este foarte ușor să faci asta. Nu i se pare normal ca pe dreptatea lui cineva să îl înjosească și spune că mai bine, de cele mai multe ori, evită anumite situații sau discuții.  “Sunt foarte multe speculații și despre Cristina, și despre mine, în general. E vorba că trebuie să aveți grijă să credeți ce este negru pe alb.
Pentru că oamenii, la băutură sau la nervi, pot spune foarte multe chestii. Acum și eu aș putea să spun multe, doar că mie nu-mi stă bine. Mie îmi stă bine să vorbesc frumos și educat și chiar dacă mi s-a făcut rău, eu o să răspund cu bine, pentru că asta înseamnă BDLP. Iubire în război. Eu sper doar ca oamenii să înțeleagă ceea ce trebuie.
Restul nu mă interesează. Eu nu am spus un cuvânt de rău de nimeni. E foarte ușor să faci un rău, doar că oamenii nu înțeleg chestiile astea. Din păcate, în România sunt mai mulți decât cei buni, așa că nu avem ce face. Dacă pe dreptatea ta vrea cineva să te înjosească, după ce ar trebui, să le cerem tot noi scuze? Ăsta ar fi ultimul lucru de pe fața pământului.
Doar că decât să fac rău sau să intru într-o chestie urâtă, mai bine răspund cu bine.”,
a spus Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Soțul meu perfect.” Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au căsătorit în secret în vacanță?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies