Bogdan din Casa Iubirii este interesat dacă Bianca ar fi dispusă să își întemeieze o familie curând. “Să fie o persoană care să lupte”

Bogdan din Casa Iubirii este interesat dacă Bianca ar fi dispusă să își întemeieze o familie curând. “Să fie o persoană care să lupte”
Bogdan din Casa Iubirii este interesat dacă Bianca ar fi dispusă să își întemeieze o familie curând. “Să fie o persoană care să lupte”

Bogdan și Bianca au avut o discuție despre ce parteneri preferă tânăra blondă.

Concurenții din Casa Iubirii încearcă de fiecare dată să facă cele mai bune alegeri cu privire la viața lor, mai ales că decizia luată ar putea să le schimbe radical modul în care vor trăi după terminarea emisiunii. Astfel că, unii concurenți sunt dornici să cunoască ceva nou și să dea frâu liber sentimentelor, în timp ce alții își doresc să simtă cu adevărat momentul în care se apropie persoana potrivită pentru ei.

Este cazul și Biancăi, care a avut o discuție cu Bogdan, acesta întrebând-o dacă este dispusă și își întemeieze o familie cu persoana potrivită găsită în casă.

Se gândește Bianca la o familie cu un partener din Casa Iubirii?

Citește și: Robi, dezvăluiri despre o posibilă relație amoroasă cu Julia: „Mă simt bine în compania Juliei, unde e problema?”

Bogdan
Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Giuly a refuzat provocarea dată de fete, care o împingea în brațele lui Patrick. Cu cine și-a dorit aceasta o provocare? “Am refuzat și le-am zis să îmi dea o provocare cu tine.”

Bianca a spus că deși are aproape 26 de ani, nu se gândește în următorul an să-și întemeieze o familie sau să dea naștere unui copil, deoarece consideră că are nevoie de timp pentru a cunoaște foarte bine persoana de lângă ea și își dorește să aibă alături pe cineva care să lupte.

Aceasta mai fost întrebată și ce anume nu au avut ceilalți concurenți care au încercat să se apropie de ea, iar ea a răspuns că nu a simțit mai mult decât o prietenie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bogdan: Voiam să te întreb dacă ți-ai găsi persoana potrivită, pe cea pe care o consideri tu potrivită pentru tine, te-ai gândit să îți întemeiezi o familie de la vârsta asta sau mai târziu?

Bianca: Eu am aproape 26 de ani, dar nu m-am gândit la un an, doi. Trebuie să cunoști persoana respectivă, să fie dorință din două părți, ar trebui să și simți asta, să fie persoana potrivită. Și persoana, când o să fiu hotărâtă și o să fac pasul, o să fie o persoană care să lupte și să nu renunțe.

Bogdan: Dar uite, ce nu ai găsit tu la foștii concurenți care au încercat să te cucerească sau ce anume nu a mers?

Bianca: Nu neapărat că nu a mers, dar nu simt, nu am simțit mai mult decât de o prietenie.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bogdan: Nu că au avut ei ceva anume sau să te deranjeze.

Bianca:   Nu. Băieții au fost ok. Plus că am fost pusă în situația asta o singură dată, când oarecum am fost plăcută, dar eu nu am plăcut la modul acela de a avea cu persoana respectivă.

Bianca
Bianca[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Rebecca a observat că Ștefan și-a pus unele bariere! Ce spune concurentul despre această situație: „Nu aș vrea să mă bag în ceva ce nu o să fie pentru mine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies