Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, s-a căsătorit cu Sheila

Bogdan Ionescu și Sheila
Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit

Cei doi au ales să își unească destinul astăzi și urmează o petrecere de sute de mii de euro tocmai în Turcia, acolo unde sunt invitate peste 100 de persoane.

Veste de zile mari pentru unul dintre cei mai doriți burlaci din România. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

Cel cunoscut în showbiz-ul românesc drept Syda și iubita lui, Sheila, s-au căsătorit civil miercuri, avându-i alături pe cei dragi lor. După o frumoasă poveste de dragostei, Bogdan Ionescu și frumaosa turcoaică s-au căsătorit civil.

Cei doi sunt împreună de mai multe luni, iar în tot acest timp și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar pandemia de coronavirus i-a făcut pe cei doi

să se apropie și mai mult, iat timp de trei luni de zile s-au mutat împreună în județul Argeș, unde fostul ginere al lui Traian Băsescu are o locuință.

Bogdan Ionescu și Sheila
Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit civil[Sursa foto: Spynews.ro]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bogdan Ionescu și Sheila, petrecere de sute de mii de euro

După cununia civilă, Sheila și Bogdan se pregătesc de o petrecere fastuoasă în Istanbul, iar pentru ziua cea mare, cei doi vor scoate din buzunar jumătate de milion de euro.

Numai rochia de mireasă a Sheilei depășește 10000 de Euro, iar la eveniment sunt așteptați peste 100 de persoane. Alte zeci de mii de euro cei doi vor da cei doi pe verighetele prețioase din platină.

„Suntem acum în focuri cu pregătirile, pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc.

Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt”, a declarat Sheila în urmă cu câteva luni, iar ziua cea mare a venit.

 

Tânăra a decis să poarte o ținută albă în ziua în care i-a spus „da” lui Bogdan Ionescu și o pereche de pantofi albaștri prețioși, iar fostul soț al Elenei Băsescu a purtat un costum și o cravată mov.

Alături de ei au fost și cei dragi, pentru a participa la momentul unic în care își unesc destinul.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Elena Basescu, mamica pentru a treia oara. Cine este tatal copilului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Elena Basescu a aflat sexul copilului! Vedeta este in culmea fericirii

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies