Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! Vezi ce femeie i-a oferit suma şi ce s-a întâmplat! Tânărul a recunoscut tot! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! Vezi ce femeie i-a oferit suma şi ce s-a întâmplat! Tânărul a recunoscut tot! EXCLUSIV!
Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! Vezi ce femeie i-a oferit suma şi ce s-a întâmplat! Tânărul a recunoscut tot! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! Vezi ce femeie i-a oferit suma şi ce s-a întâmplat!

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al emisiunii fenomen Puterea Dragostei este, după cum am remarcat toate, un bărbat frumos. Are un zâmbet cuceritor, e bine definit, ce mai, genul de tânăr pe care l-ai invita imediat în camera roşie. Nu-i aşa, fetelor?

Ei bine, o domnişoară care a mers la un spectacol al protagonistului nostru, în Germania, s-a lăsat dusă de val şi a permis atracţiei fizice să meargă prea departe.

Nu s-a mai putut controla şi nici nu a avut o abordare inspirată.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărul despre relația cu Ana Maria! Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus dacă mai este sau nu împreună cu superba femeie! ”Ea este o fire diferită, calmă, uneori mai rece” EXCLUSIV

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bogdan Mocanu, 900 de euro pentru o partidă de sex! "Nu sunt gigolo"

Tânăra şi-a dorit atât de mult să petreacă o noapte în compania fostului iubit al Roxanei Buzoiu încât i-a făcut acestuia o propunere indecentă, parcă desprinsă dintr-un film erotic.

Citeste si: Primele imagini! Bogdan Mocanu s-a întors în România! E fabulos cine l-a așteptat la aeroport

Bogdan ne-a mărturisit că nu s-a simţit flatat! Dimpotrivă! S-a simţit jignit şi nu a ştiut cum să plece mai repede de lângă femeia cu pricina.

" Când am fost în Germania, la concerte, cu Jador, a venit la mine, hotărâtă, o femeie care avea în jur de 30 de ani, cred. Mi-a spus, fără jenă, că-mi dă 900 de euro să fac sex cu ea.

Era drăguţă, dar m-am simţit jignit, că nu sunt gigolo. Am plecat şi nu m-am mai uitat în spate.", a declarat Bogdan Mocanu pentru kfetele.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Vezi cu ce se ocupă Ana de la Puterea Dragostei după ce a părăsit show-ul! Câştigă bani frumoşi din asta şi nu munceşte foarte mult! Ce părere ai? EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies