Bogdan Mocanu a spus adevărul despre relația pe care o are cu bruneta necunoscută

bogdan mocanu si bruneta misterioasa
Bogdan Mocanu a apărut alături de o frumoasă brunetă

Fanii se grăbesc să facă presupuneri cu privire la viața personală a lui Bogdan Mocanu. Artistul scoate la iveală adevărul

Relația lui Bogdan Mocanu cu Andra Volos părea una demnă de filmele de dragoste. Deși s-au mutat împreună după ce au părăsit show-ul "Puterea Dragostei", se pare că cei doi n-au mai rezistat mult și și-au spus „adio!” pentru totdeauna la puțin timp după ce au aniversat primul an de relație.

Citeste si: Andra Volos i-a transmis lui Bogdan Mocanu: “Nu o să ne mai împăcăm niciodată"

Acum, însă, Bogdan a fost surprins în compania unei frumoase brunete care pare a fi, potrivit internauților, noua lui cucerire.

Bogdan Mocanu spune adevărul cu privire la noua iubită

Fostul concurent "Puterea Dragostei", a fost văzut din ce în ce mai des în compania unei femei extrem de frumoase. Deși fanii au presupus că femeia este noua iubită a lui Bogdan Mocanu, artistul a ținut să spună tot adevărul și să clarifice astfel situația.

bogdan mocanu declaratii
Bogdan Mocanu spune adevărul[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Nu am nicio treabă cu fata de la care am cumpărat pisoiul, ba din contră, este o prietenă bună. Îmi pare rău că am târât-o în scandalurile astea, când ea nu are nicio treabă cu lumea asta, îmi e puțin rușine față de ea, dar nu-i nimic, este o femeie matură.”,

a menționat cântărețul în social media.

Citeste si: EXCLUSIV! Bogdan Mocanu e istorie! Andra Volos de la Puterea Dragostei a fost surprinsă alături de noul său iubit!

De asemenea, Bogdan a mai precizat că este un bărbat singur  și poate să își aleagă în orice moment o nouă persoană cu care să-și împartă viața, însă nu dorește să se mai facă presupuneri la adresa lui.

bogdan mocanu fost concurent puterea dragostei
Bogdan Mocanu a mărturisit adevărul[Sursa foto: Instagram]

Artistul a mai adăugat că ori de câte ori este văzut în preajma unei femei, la petreceri sau în oraș, imediat acest lucru este catalogat ca fiind o nouă relație.

Bogdan Mocanu spune că este un bărbat asumat și că atunci când își va găsi noua aleasă, va ține să mărturisească și fanilor, asta pentru a nu mai exista suspiciuni și presupuneri nefondate.

Citeste si: Bogdan Mocanu, primele declarații despre revenirea la Puterea Dragostei: „O să mă duc cu Jador!”

Tot pe rețelele de socializare, cântărețul menționează faptul că lui nu îi place să denigreze și să arunce cu vorbe goale, deși lui i se întâmplă deseori asta. Preferă să spună adevărul și să fie un om sincer, așa cum a fost învățat de mic.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ella de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este bărbatul special din viața sa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies