Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa Judele! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante şi prezintă DOVEZI!

Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre
Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa Judele! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante şi prezintă DOVEZI!

Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante!

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al show-ului "Puterea Dragostei", cea mai urmărită emisiune matrimonială din România, a ajuns foarte repede la inimile publicului. Pe lângă calităţile fizice incontestabile, care au atras imediat atenţia, protagonistul nostru s-a remarcat graţie umorului, sincerităţii şi, nu în ultimul rând, datorită respectului pe care l-a arătat mereu în relaţionarea cu fetele din casă.

Chiar şi în situaţii în care poate ar fi fost justificat să răbufnească, Bogdan şi-a păstrat cumpătul şi a preferat să detensioneze atmosfera cu nişte remarci spirituale.

De data aceasta însă, concurentul se regăseşte într-o postură extrem de ciudată şi delicată pentru un bărbat. Tânărul este nevoit să infirme public faptul că ar fi avut relaţii intime cu Bia, după afirmaţiile şocante ale brunetei.

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? E superbă! Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Într-o declaraţie BOMBĂ, care nu lasă loc de interpretări sau de semne de întrebare, Bogdan spune, clar şi cu argumente solide, că Bianca ar minţi des, în multe privinţe, cu scopul de a ieşi în evidenţă, dar şi din dorinţa de a se întoarce în casa Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa! "Promit că nu voi fi omul bun care ajunge să fie luat de prost"

" Îmi place să cred că discreţia mă caracterizează însă la fel şi faptul că sunt un bărbat asumat. Nu am mai fost pus în poziția în care trebuie să infirm faptul că aş fi avut relații intime cu o persoană, după cum se interpretează din relatările Biei, însă aparent chiar toate au un început!
Dacă nu era destul, am aflat ca prin patul meu e posibil

să mai fi trecut şi Larisa Judele şi de asemenea în timp ce încercam să o cuceresc pe Andra, noua concurentă, aş fi sunat-o pe Ana.. Cum am spus, sunt un bărbat asumat, am sunat-o pe Ana în clipe de ale mele mai grele, dar la acel moment nici nu aveam idee că Andra va intra în casă. Iar legat de Larisa, probabil am avut amândoi amnezie, pentru că nu ne amintim nici pe departe povestea aşa cum a relatat-o Bia.

În concluzie, Bia, un personaj controversat, intr-un sens negativ se pare, din păcate, se agață de subiecte picante, iar dacă nu are, le inventează, aşa cum a făcut şi cu "crush-ul" spontan pentru Livian, pentru a avea vizibilitate şi pentru a încerca să devină virală, eventual pentru a avea pretext de a reintra în Casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador face dezvăluiri ULUITOARE! Uite pe cine iubeşte cu adevărat artistul! A mărturisit tot! "Cuvintele sunt de prisos"

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nu a fost problema mea, până când nu m-a tras în această "inducere în eroare a publicului", cum o numește ea într-o conversaţie ulterioară cu Larisa, care o trage la răspundere.

Am observat că, mai nou, vorbeşte şi despre alţi concurenţi cărora le atribuie relaţii fictive. Se pare că afirmaţiile nefondate, care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea sunt specialitatea ei. Spune că între Jador şi Paula ar fi ceva, dar desigur şi de această dată minte, să iasă în evidenţă. Când i-a cerut Paula explicaţii, a răspuns, cu nonşalanţă, "eram nervoasă, trebuia să zic şi eu ceva". Pe ea nu o interesează în ce situaţii îi pune pe ceilalţi atâta vreme cât e în centrul atenţiei.
Acum ca sunt în subiect, sper din suflet, pentru binele ei, dacă se reîntoarce, sa vină cu intenţii sincere, altfel, de data asta, eu voi fi cel care intră în detalii reale şi să le numim...nefavorabile pentru ea.
Promit că nu voi fi omul bun care ajunge să fie luat de prost", a declarat Bogdan Mocanu.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies