Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu?
Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

Roxana Buzoiu îl "traduce" pe Turcu, dacă ar fi să ne luăm după ultimele declarații ale lui Bogdan Mocanu.

Relația dintre Roxana de la Puterea dragostei și Turcu pare din ce în ce mai șubredă în ultima vreme. Scandalurile sunt la ordinea zilei între cei doi și iubirea se transformă încet încet în ură. Ca dracu' să fie și mai negru, există persoane care mai răsucesc și cuțitul în rană, prin dezvăluiri uluitoare.

Roxana de la puterea dragostei, taxată de Mocanu! "Ea nu se poate transforma peste noapte”

De exemplu, Bogdan Mocanu, fostul iubit al Roxanei a povestit că, în ciuda încercărilor frumoasei femei de a le arată tuturor că s-a schimbat de când este iubită lui Turcu, adevărul este cu totul altul. "Ea nu se poate transforma peste noapte. Are aceeași aciditate în vorbire, este la fel de expansivă și se comportă fix la fel ca atunci când era parteneră mea sau a lui Andy, adică vulcanică și duplicitară în privința bărbaților", a declarat fostul concurent de la Puterea dragostei.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bogdan Mocanu a spus totul despre relația dintre Roxana și Turcu! "Nu e  puterea dragostei acolo în totalitate”

Fără să o menajeze pe cea cu care a avut o relație în emisiune, Bogdan Mocanu şi-a spus părerea reală. "Nu e  puterea dragostei acolo în totalitate. Așa cum spuneam, Roxana nu se poate schimba, rămâne cu vechile metehne, adică, să mai ia legătură și cu alți băieți. Ea vorbește și acum cu Kevin, fostul ei iubit de exemplu...și nu doar o singură data, ci în permanent. În plus, o face de multă vreme.

Cred că și Turcu știe, de aceea, are și reacțiile acelea față de ea în emisiune. Nu poate să îi ierte ”derapajele” acestea și e...normal”,   a spus, zâmbind, Mocanu.

Citeste si: Turcu o insala din nou pe Roxana! Conversatii bomba cu o tanara foarte atragatoare!

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Declarație șocantă a Anei Lintaru! Când s-a văzut, de fapt, ultima oară cu Bogdan Mocanu? Are de ce să fie geloasă Andra Volos

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies