Bogdan Mocanu, atacat cu macetele în club! Tânărul a ajuns în stare gravă la spital: „A fost tentativă de omor”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu, atacat în club

Fostul concurent de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu, a ajuns în stare gravă la spital. Tânărul a fost atacat în club.

Noapte de coșmar pentru Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea dragostei a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat cu o macetă în clubul în care s-a dus să se distreze. Tânărul a ajuns de urgență la spital.

Bogdan Mocanu aștepta cu nerăbdare să se distreze cu prietenii săi într-un club de la malul mării, însă totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. Tânărul a mers să salute niște prietene aflate în același club.

Un bărbat aflat la o masă cu una dintre prietenele sale a scos o macetă și l-a atacat, iar alți trei indivizi au făcut același lucru.

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu a fost atacat în club[Sursa foto: Instagram]

„Sunt ok, acum sunt ok. Sunt puțin șocat în legătură cu ce s-a întâmplat în seara asta. Pe scurt, sunt obișnuit să salut lume de la cel mai mic la cel mai mare om pe care îl știu și îl întâlnesc în public.

Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți. Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei.
Ulterior, i-au ținut bodyguarzi”, a spus Bogdan Mocanu în cadrul unei emisiuni Tv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și-a sărutat iubita în direct într-un podcast: "Sunt bolnav psihic când iubesc!" Ce a făcut când a fost întrebat de cel mai mare regret al lui

Fostul concurent de la Puterea dragostei își caută dreptatea

Rănile sunt destul de grave, iar întreaga experiență l-a șocat pe fostul concurent de la Puterea dragostei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Bogdan Mocanu cu copilul iubitei lui și cum s-ar vedea în rolul de tată de fată, respectiv băiat? "Mi-ar plăcea să fiu un tată dur"| EXCLUSIV


„Nu prea să vorbesc toate detaliile, că sunt încă pe patul de spital. Abia ce m-au cusut. Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine, fără să fac nimic, doar că am oferit respect unei persoane.
Încerc să aflu ce s-a întâmplat acolo, pare mult mai mult decât un conflict spontan și să rezolv problema. Abia aștept să ajung înapoi în Capitală să fac toate demersurile necesare. Eu nu sunt cu absolut nimic vinovat, dacă aș fi fost vinovat nu aș fi fost atât de hotărât să fac toată situația asta dreaptă. Nu am greșit cu nimic, iar cei care au greșit merită să plătească și or să plătească.
Asta practic a fost tentativă de omor, au încercat să-mi dea și la gât, să-mi dea cu cuțitul și în coaste. Dacă nu mă feream puteam să fiu și mort, iar cei care au făcut chestia asta vor trebui să plătească”, a mai zis el.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies