Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat!
Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca! Uite ce a spus prietenul lui Livian!

Bianca Comănici era considerată cea mai liniştită, cuminte şi pură tânără de la Puterea Dragostei. În primul sezon, a fost cea mai votată fată din casă şi a câştigat marele premiu, iar în al doilea sezon, susţinătorii ei s-au bucurat alături de ea după ce bruneta şi-a găsit, în sfârşit, fericirea, în braţele lui Livian. Bianca venea după o serie de eşecuri amoroase şi respingeri dure din partea unor foşti concurenţi precum Alex Oianu sau None.

Ei bine, în urmă cu câteva zile, Livian a hotărât să încheie, în mod neaşteptat, relaţia cu "Vulpiţa" lui. Cei doi au plâns ore bune în faţa camerelor, fiul lui Nelson Mondialu' promiţându-i fostei iubite că va fi mereu alături de ea, dar în calitate de prieten.

Nimeni nu a înţeles atunci exact care a fost motivul rupturii, dar acesta avea să iasă la iveală puţin mai târziu, când o serie de poze şi clipuri cu Bianca, în timpul unor sesiuni de videochat, au invadat reţelele de socializare şi site-urile pentru

adulţi.

Citeste si: Nelson Mondialu, discuție cu Livian după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca de la Puterea dragostei: "Când am văzut clipul ala cu șampania era să paralizez"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai mult decât atât, aceasta şi un fost iubit sunt, din păcate, protagoniştii unor adevărate filmuleţe pentru adulţi, de zeci de minute, care au şocat internetul, dar şi pe foştii şi actualii concurenţi din casă.

Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca! "Pot spune ca unele femei au parte de o viața privată normala, iar altele de una mai “picantă” 

Bogdan Mocanu, unul dintre prietenii apropiaţi ai Biancăi şi ai lui Livian, a recunoscut că a fost siderat când a văzut filmările, dar spune că, orice ar fi, este alături de apropiaţii lui. Contactat de jurnalişti, câştigătorul primului sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" a demonstrat că este un prieten adevărat.

" Nu sunt genul sa judec oamenii, dar dacă ar fi să-mi dau cu părerea, la primul impact am fost un pic șocat de situație. Ulterior, privind obiectiv, pot spune ca unele femei au parte de o viața privată normala, iar altele de una mai “picantă”. Bianca a avut ghinionul că a devenit persoană publică și că aceste detalii din trecutul ei trebuie și vor fi judecate de cei care o urmăresc, ca parte a riscurilor care trebuie asumate atunci când se face această tranziție de la privat, la public.

Ce e mai grav decât ceea ce a făcut Bianca este faptul ca acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție, și a profitat de naivitatea unei minore sau, mă rog, a unei fete foarte tinere, pentru a-și satisface nevoile financiare, sexuale și de orice alt gen mai implică astfel de fapte. Când o persoană este manipulată cu iscusință, este foarte greu de distins care fapte sunt făcute de liberul arbitru și care sunt influențate din exterior.
Singurul la care ma gândesc este Livian, de care nu ma îndoiesc ca va avea picioarele pe pământ și va aborda situația cu înțelepciunea unui “lup”
, a declarat Bogdan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine se află în spatele scandalului cu Bianca de la Puterea dragostei făcând videochat: „O fac pe asta să își ia viețile”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies