Bogdan Mocanu, declaraţii BOMBĂ despre căsătoria în secret şi sarcina Andrei! "L-am fi păstrat" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, declaraţii BOMBĂ despre căsătoria în secret şi sarcina Andrei!
Bogdan Mocanu, declaraţii BOMBĂ despre căsătoria în secret şi sarcina Andrei! "L-am fi păstrat" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, declaraţii BOMBĂ despre căsătoria în secret şi sarcina Andrei! Tânărul a spus tot adevărul!

Bogdan Mocanu şi Andra Volos formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Tineri, frumoşi, celebri şi iubiţi de sute de mii de români, foştii concurenţi de la Puterea Dragostei sunt urmăriţi pas cu pas şi orice gest al lor este pus sub o "lupă" şi analizat din toate unghiurile.

Protagoniştii noştri s-au mai şi certat, cum e normal în orice cuplu...Au

existat tensiuni, răbufniri de gelozie, tachinări, neînţelegeri şi mici certuri, dar dacă acestea nu ar fi avut loc, înseamnă că sentimentele nu ar fi fost puternice. Iar în cazul de faţă, e limpede pentru toată lumea, iubirea este mare şi relaţia din ce în ce mai solidă şi serioasă.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, secretul buclelor perfecte! Cum s-a aranjat, de față cu Livian

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ei bine, romanticii incurabili îi văd deja pe cei doi îndrăgostiţi căsătoriţi...S-a tot zvonit în ultima vreme, după ce Andra s-a pozat cu un pahar de la o cafenea celebră, pe care scria "Andra Mocanu", că foştii concurenţi de la Puterea Dragostei s-ar fi cununat civil în secret.

Bogdan Mocanu, declaraţii BOMBĂ despre căsătoria în secret! "Eu îmi doresc să am un copil până la vârsta de 25 de ani"

Speculaţiile circulă şi acum pe grupuri, dar, surpriză, a mai apărut o bârfă. Zice-se, de câteva zile, că Andra ar fi...însărcinată, concluzie pe care au tras-o unii susţinători ai ei după ce au văzut nişte poze.

Am fost curioşi să aflăm adevărul gol-goluţ, aşa că l-am contactat pe Bogdan Mocanu şi l-am rugat să risipească misterul legat de căsătorie şi de o posibilă sarcină a Andrei.

Sincer şi deschis, aşa cum îl ştim, câştigătorul primului sezon al show-ului Puterea Dragostei a răspuns, tranşant, la toate întrebările.

" Informaţiile au apărut pe un cont fals care e credibil pentru că are foarte mulţi urmăritori. Nu este adevărat că ne-am căsătorit, iar în ceea ce priveşte copiii, să ştiţi că amândoi ne dorim moştenitori. Dacă s-ar fi întâmplat, sigur că l-am fi păstrat, dar deocamdată nu este cazul.

Eu îmi doresc să am un copil până la vârsta de 25 de ani, iar Andra ştie asta...Deocamdată însă nu am plănuit să devenim părinţi, dar cine ştie ce ne rezervă viitorul", a declarat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a cincea!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Raluca de la Puterea Dragostei, adevărul dureros despre despărțirea de iubit! ”S-a întâmplat de două ori”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies