Bogdan Mocanu dezvăluie cu ce probleme de sănătate se confruntă: "O să mă vedeți la pat ”mort”"

bogdan mocanu boala
Bogdan Mocanu le-a dezvăluit tuturor ce boală cumplită are

Bogdan Mocanu a reușit să-și îngrijoreze fanii atunci când le-a mărturisit că va sta la pat din cauza problemelor de sănătate. Ce a mărturisit artistul?

Bogdan Mocanu reușește să-și surprindă fanii de fiecare dată atunci când face mărturisiri șocante. De data aceasta, artistul le-a spus tuturor că va sta la pat o perioadă, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Bogdan Mocanu, despre problemele de sănătate pe care le are

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" nu se sfiește să vorbească sincer și deschis cu fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde cu toți îl urmăresc și îl apreciază pe artist. 

Citeste si: Philip și Berna de la Puterea dragostei vor deveni părinți

Recent, Bogdan Mocanu le-a declarat tuturor că va lipsi o perioadă din lumina reflectoarelor având în vedere problemele de sănătate pe care le are. Cu toții s-au întristat la aflarea veștii.

bogdan mocanu declaratii despre boala
Bogdan Mocanu a dat detalii despre boala care îl va ține la pat ceva timp[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Am impresia că în următoare zile o să mă vedeți la pat ”mort”, nu mai pot de răcit. Sunt terminat”, a mărturisit Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bianca Comănici, înapoi în Turcia?: „Atâtea amintiri...”

Deși Bogdan Mocanu le-a declarat tuturor că răceala îl țintuiește la pat, nu aceasta este boala grea de care suferă  încă din copilărie. 

bogdan mocanu boala
Bogdan Mocanu le-a dezvăluit tuturor că are probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Bogdan Mocanu suferă de diabet zahar încă din copilărie, o boală care l-a învățat multe lucruri de-a lungul timpului. Cântărețul spune că este puternic datorită bolii pe care o are și că tot ce-a întreprins de-a lungul timpului l-a ajutat să cântărească de două ori deciziile importante.

„Diabetul este un lucru bun care mi s-a întâmplat pentru că m-a maturizat și am învățat din greșelile altora, pot progresa, nu vreau să-mi pierd anii tinerii.

Cred că viața are alt scop, trebuie să fii într-o evoluție constantă”, a spus Bogdan Mocanu.

„Am stat în ultima perioadă doar pe glicemii mari și diabetul e o boală așa mai necruțătoare, să zic și mănâcă ușor ușor dacă stai pe glicemii mari și nu o controlezi. Mi-e frică să nu fie afectat un organ interior, dar asta o să aflu mâine sau poimâine când aflu rezultatul.”,

a mai spus artistul.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bogdan Mocanu se pregătește să devină tată?! Ce a declarat câștigătorul de la "Puterea Dragostei"?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies