Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul: "Vă țin la curent"

Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul:
Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul: "Vă țin la curent"

Bogdan Mocanu le-a dat urmăritorilor lui o veste care i-a bucurat enorm pe aceştia.

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", a rămas în sufletele susţinătorilor lui, acesta bucurându-se de o comunitate uriaşă pe reţelele de socializare. Fanii sunt interesaţi atât de proiectele lui pe plan profesional, cât şi de viaţa lui personală.

Bogdan Mocanu este foarte fericit! "Nu știu, parcă e prea frumos să fie adevărat" 

Veştile pe care le-a dat protagonistul nostru, însă, au legătură cu sănătatea lui.

Tânărul suferă de diabet, o afecţiune care-l macină de mult timp, iar acum două zile a declarat, plin de emoţie, că unul dintre visurile lui s-a îndeplinit.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

" Dragilor, nu pot să vă zic cât de entuziasmat sunt! Nu știți ce am aici. Ăsta e cadoul pe care l-am așteptat toată viața. E pompa de insulină pentru diabet. Mâine am programare să o instalez. De mâine, teoretic, ar trebui să nu mai fac injecții niciodată. Am super mari emoții. Nu știu, parcă e prea frumos să fie adevărat, dar vă țin la curent, am vrut să vă anunț și pe voi.", a declarat Bogdan Mocanu, în mediul online.

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu a primit o veste extraordinară[Sursa foto: Instagram]

Când a aflat Bogdan Mocanu că are diabet

Bogdan Mocanu a vorbit, deschis, despre boala care i-a marcat viaţa. Tânărul a povestit cum i s-a schimbat întreaga existenţă după ce a aflat că are diabet.

Citeste si: Bogdan Mocanu a făcut anunțul: "Cadoul pe care l-am așteptat toată viața". Este în culmea fericirii după ce i s-a îndeplinit cel mai mare vis

" Am aflat că am diabet la nouă ani. De atunci, totul s-a schimbat pentru mine. Părinții au avut grijă să fie totul bine, iar eu să mă obișnuiesc să am un alt mod de a trăi, cu un regim alimentar periodic, bazat pe anumite alimente, am scos din mesele zilnice lucrurile interzise, nu am făcut excese de niciun fel și am mers pe un drum sănătos. Am învățat să îmi fac singur insulină, să îmi controlez emoțiile, să văd totul altfel și cu optimism, și chiar am reușit", a spus fostul concurent al emisiunii Puterea dragostei

în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies