Bogdan Mocanu își caută de luni bune iubirea la Puterea Dragostei, fratele lui a găsit-o deja! Uite cum arată "cumnata" tânărului! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu își caută de luni bune iubirea la Puterea Dragostei, fratele lui a găsit-o deja! Uite cum arată
Bogdan Mocanu își caută de luni bune iubirea la Puterea Dragostei, fratele lui a găsit-o deja! Uite cum arată "cumnata" tânărului! EXCLUSIV!

Bogan Mocanu a devenit celebru datorită emisiunii Puterea Dragostei,  show pe care l-a și câștigat. Celebritatea nu i-a adus însă și dragostea. A găsit-o însă fratelele lui!

 

Pe Bogdan Mocanu îl știe toată lumea, fratele lui, deși e fotbalist, e mai puțin cunoscut. În urmă cu ceva timp, întrebat de fanii emisiunii despre fratele lui, Bogdana  dat câteva amănunte despre Vlăduț Mocanu.

Fratele lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei e fotbalist

”E bombă, e power, dar acum nu mai știu unde mai joacă.

Se bat echipele pe el. Serios! Se bat echipele pe el și, de fiecare dată când îl ia o echipă, aud numai ”mamă, golgheter”, adică mereu e cel mai bun, oriunde se duce. Seamănă cu frate'su, nu știu cum", a spus Bogdan Mocanu, într-o înregistrare video în care le-a răspuns fanilor lui la mai multe întrebări.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ei bine, Vlăduț nu e numai un fotbalist bun, dar are și o iubită, spre deosebire de fratele său care tot își încearcă norocul la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Scandal uriaș între Bogdan Mocanu și Adelin, fostul concurent de la Puterea Dragostei! Totul a pornit de la Ștefania

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îl face praf pe Jador! ”Nu voi mai vorbi cu el”

Citeste si: Adelin de la Puterea Dragostei a avut şocul vieţii! Uite ce a făcut Ştefania imediat după ce s-a despărţit de el! Nimeni nu se aştepta! FOTO!

 

Pe paginea de socializare a acestuia apar mai multe fotografii cu iubita, motiv pentru Bogdan să comenteze la un moment dat: ”Frate-miu și-a găsit dragostea în afară...

pentru mine o fi târziu?", a scris Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, momente de panică în Istanbul! ”M-am plimbat prin tot orașul disperat” EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies