Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală! "Face ravagii" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală!
Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală! "Face ravagii" EXCLUSIV!

Ana de la Puterea Dragostei, ce face cu adevărat în Italia? Adevărul a ieşit la iveală!

Ana-Maria Lintaru este una dintre cele mai frumoase şi misterioase femei care au trecut prin casa Puterea Dragostei. Superba blondă care a făcut furori în primul sezon a fost apropiată de Bogdan Mocanu însă cei doi nu au format, oficial, un cuplu. O cunoştinţă a Anei a explicat şi de ce nu s-a închegat această pereche.

" Ana este extrem de ambiţioasă şi are toate calităţile să devină vedetă, iar Puterea Dragostei este cea mai bună rampă de lansare în acest moment.

Instagram-ul ei a crescut incredibil de repede, de la 40.000 de urmăritori câţi avea când a intrat în casă la mai bine de 210.000. Ea vrea să fie influencer, să câştige bani din promovare de brand-uri. Este o fată calculată care ştie ce vrea, nu e ca Roxana care câteodată parcă îşi bate joc de frumuseţea ei. Poate că Ana o să se cupleze în casă, dar doar de dragul show-ului, să rămână mai mult în concurs.
Nu va avea o relaţie reală! Niciunul dintre băieţii de acolo nu sunt pe placul ei! Nici intelectual şi nici financiar. A, şi încă ceva! Nu o s-o vedeţi făcând scandal. E prea deşteaptă şi nu vrea să-şi păteze imaginea. A, era să uit! Are în plan să-şi facă şi o afacere cu haine şi accesorii. O să reuşească pentru că, repet, are o ambiţie ieşită din comun
", a spus sursa noastră acum trei luni.

Citeste si: Totul despre nunta misterioasă a Andreei Mantea! "Vă mulţumim din tot sufletul pentru prezenţă şi urări" Vezi ce a mai declarat vedeta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ana de la Puterea Dragostei, ce face cu adevărat în Italia? "Câţiva i-au trimis flori şi băuturi la masă"

Ei bine, deşi spune că acum este singur, Bogdan recunoaşte că mai are sentimente pentru Ana şi că s-ar bucura dacă aceasta s-ar întoarce la Puterea Dragostei. Deocamdată însă, blonda este în vacanţă, în Italia, un cadou pe care şi l-a făcut de ziua ei, şi profită din plin de vremea frumoasă. Ana vizitează toate obiectivele turistice din oraşele prin care se plimbă, face shopping, plajă şi, din păcate pentru Mocanu, cuceriri pe bandă rulantă.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărata părere despre Ligia, Bia, Mariana şi Andreea! Nu le-a menajat absolut deloc! "Pusă pe scandal"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" Credeţi-mă că Ana nici nu a ajuns bine în Italia şi a primit o mulţime de invitaţii la cină, la club, la plimbare...Au luat-o cu asalt bărbaţii, i-au cerut numărul de telefon, ba chiar câţiva i-au trimis flori şi băuturi la masă. Pe ea o amuză şi o încântă gesturile respective, dar, după cum s-a văzut şi la emisiune, este o fată greu de cucerit. Oricum pe unde se duce face ravagii, dar momentan vrea să se distreze cu fetele şi ignoră zecile de propuneri pe care le primeşte.

Cât despre Bogdan, e adevărat că îi este drag, dar nu vrea o relaţie serioasă cu el...", a spus o apropiată tinerei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bogdan Mocanu, mărturisire ŞOC! Toată lumea credea că e înnebunit după Andra, dar uite de cine este îndrăgostit! Rămâi fără cuvinte! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies