Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa! Dezvăluirile făcute de fostul concurent de la Puterea dragostei: „Suntem separați de ceva timp”

Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa!
Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa!

Un alt cuplu foarte cunoscut se destramă! Bogdan Mocanu și misterioasa lui iubită și-au spus de curând adio!

Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai apreciați foști concurenți de la Puterea dragostei, trăia o adevărată poveste de iubire alături de partenera lui, a cărei identitate nu a dezvăluit-o niciodată. Relația celor doi a fost extrem de discretă, dat fiind faptul că acesta nu a postat imagini cu femeia care îl făcea să zâmbească în fiecare zi. 

Citeste si: Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa! Actorul i-a dat inelul după 11 ani de căsătorie: „I l-am oferit abia acum”

Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa!

Fostul concurent de la Puterea dragostei a fost cel care a anunțat separarea, după toată perioada în care lucrurile între ei păreau că merg de minune și că nimic nu-i poate despărți. De la bun început, artistul și-a dorit ca relația sa să rămână secretă, motiv pentru care nu a postat nici până în prezent o poza în care să apară și chipul brunetei misterioase.

După un an în care și-au petrecut timpul împreună, Bogdan Mocanu anunță despărțirea. Cei doi aveau mari planuri de viitor, dat fiind faptul că artistul i se adresa fetei cu „soția mea” și mărturisea cu fiecare ocazie că este mai pregătit ca niciodată să devină tătic pentru prima oară.

Citeste si: Iubita lui Livian de la Puterea dragostei este însărcinată? Cum a dat tânărul marea veste: „E gravidă muierea mea”

Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa!
Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita sa![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Invitat în platoul unei emisiuni TV, Bogdan Mocanu spune totuși că separarea nu este definitivă, mai ales că la mijloc sunt foarte multe sentimente. De apreciat este faptul că tânărul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii cu care se iubește de un an de zile.

„Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră. Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc. Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit”, a spus Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Viviana Sposub, primele declarații despre Andreea Bălan! Cum se înțelege cu fosta soție a lui Burcea: „Nu o să mă mai ascund după deget”

Bogdan Mocanu și iubita sa s-au despărțit!
Bogdan Mocanu și iubita sa s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, detalii despre iubita sa

Evident îndrăgostit până peste cap, artistul spunea că trăiește unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lui, asta pentru că este alături de femeia pe care o iubește cel mai mult.

„Sunt un bărbat ocupat, în general. N-am mai fost disponibil emoțional de nu mai știu când... Mi-a violat fata asta și mintea, și inima, și nu îmi văd eu leacul prea curând. Se face un an în curând, în care pot să zic că nu am gândit limpede.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cristian Comănici este colegul Biancăi! Cei doi vor prezenta noua emisiune online pe canalul de Youtube WOWnews

Bogdan Mocanu și iubita sa s-au despărțit!
Bogdan Mocanu și iubita sa s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

Adică s-au luat deciziile mai mult aici (n.r. arată spre inimă). Dar nu regret nimic. Nu e un compromis, e constructiv, pentru noi. Dacă nu faci cu inima, nu faci nimic. Chiar dacă este o perioadă cu încercări pe toate planurile, atâta timp cât eu în inima mea simt, și chiar simt că iubesc, merită. Eu știu ce e în inima mea și nu se pune problema (n.r. ca altcineva să îi atragă atenția)", a povestit Bogdan Mocanu  pentru Wowbiz.ro.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Eliminare la Puterea dragostei! Cine este concurenta care și-a dorit să fie nominalizată: „Apreciez că mi-au respectat dorința”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies