Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram! Cum s-au fotografiat îndrăgostiții lângă bradul de Crăciun: „Anul ăsta...”

Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram!
Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram!

Tânărul nu s-a mai putut abține și a postat o fotografie cu iubita lui misteriosă! Cum au apărut cei doi în fața fanilor

Nu mai este un secret faptul că Bogdan Mocanu este îndrăgostit până peste cap de iubita lui, însă nimeni nu știe cum arată tânăra, asta pentru că a recunoscut de nenumărate ori că nu vrea să-i dezvăluie identitatea. Chiar și așa, cei doi continuă să se fotografieze împreună, dar din unghiuri foarte atent poziționate, astfel încât chipul frumoasei brunete să nu se vadă absolut deloc. Acum, ca un cadou de Crăciun pentru fani, Bogdan Mocanu s-a afișat într-o ipostază uimitoare alături de partenera lui, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, escapadă de vis la munte! Cu cine și-a petrecut weekendul frumoasa tânără

Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram!
Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram!

Tânărul se bucură de un succes răsunător, are o carieră profesională de invidiat, iar pe plan sentimental lucrurile nu au fost niciodată mai bune.

Se iubește de o bună perioadă de timp cu o domnișoară căreia nici nu se gândește să-i dezvăluie identitate, iar acest lucru nu poate decât să alimenteze imaginația urmăritorilor lui. Se pare că unul dintre motivele principale pentru care au recurs la acest gest este că partenera lui are deja un copil, iar discreția este mai mult decât necesară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru că perioada sărbătorilor de iarnă este din ce în ce mai aproape, mulți dintre noi au împodobit deja bradul, iar Bogdan Mocanu și iubita lui nu s-au lăsat mai prejos. Ca un cadou de Crăciun pentru fanii lui, artistul a publicat o nouă imagine cu fata care i-a furat inima, iar internauții au fost foarte bucuroși să îi vadă din nou apropiați.

„Anul ăsta chiar am fost cuminte moșule", a scris Bogdan Mocanu în dreptul fotografiei.

Citeste si: Theo Rose, apel la ajutorul specialiștilor din cauza afecțiunii de care suferă! Artista nu se poate vindeca complet: „Retrăiesc acea frică”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram!
Bogdan Mocanu și iubita lui, surpriză pentru fanii de pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu, despre clipa în care va spune public cine este iubita lui

Recent, Bogdan Mocanu a vorbit despre momentul în care va dezvălui identitatea femeii de care s-a îndrăgostit iremediabil. În cadrul unei emisiuni televizate, tânărul a menționat că abia atunci când o s-o ceară de soție, o să se afle și identitatea ei.

„Ca să fac o promisiune tuturor oamenilor care se uită la noi, în momentul în care o s-o cer va fi ceva grandios, cred că nemaivăzut, va fi ceva foarte, foarte mare, iar atunci va

fi mult prea greu să o țin ascunsă, iar probabil atunci toată lumea o să facă cunoștință cu doamna Mocanu”, a spus Bogdan Mocanu la Antena Stars.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Speak și Ștefania, detalii despre căsătorie! Care sunt planurile celor doi: „Să se termine nebunia...” Artistul vrea să fie tată de băieţi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies