Bogdan Mocanu și iubita sa și-au spus adio: „Ce mă bucur că s-a despărțit”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu si Jador

Jador a făcut mai multe dezvăluiri despre viața personală a lui Bogdan Mocanu. Ce se întâmplă cu fostul concurent de la Puterea dragostei.

Vești neașteptate despre Bogdan Mocanu. La aproape o lună după ce a fost la un pas să își piardă viața atunci când a fost atacat într-un club de pe litoral, fostul concurent de la Puterea dragostei are probleme și în viața personală.

Jador, prietenul lui Bogdan Mocanu, a spus ce se întâmplă cu Bogdan Mocanu. Luni de zile, Jador și Bogdan Mocanu au fost certați, însă acum cei doi s-au împăcat.

Acum, foștii concurenți de la Puterea dragostei merg din nou împreună la evenimente și petrec mult timp liber, așa că știu și ce se întâmplă în viața lor personală.

Citeste si: Imagini fierbinți cu Berna și Jador. Philip, înnebunit de gelozie: "Mi-a trimis mesaj și m-a înjurat!"

Jador a dezvăluit că prietenul său, Bogdan Mocanu, s-a despărțit de iubita sa misterioasă, pe care a ținut-o ascunsă de fanii săi.

De asemenea, Jador a recunoscut faptul că se bucură foarte mult pentru că Bogdan este singur și pentru că acum are timp și de prietenii lui.

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, totul despre revederea cu foștii colegi de la Puterea Dragostei. Care au fost cele mai amuzante momente pe platourile de filmare| EXCLUSIV

„În sfârșit e singur! Dacă erai singur nu erai aici. Ce mă bucur că s-a despărțit de fata aia. Ești boschetar, tu dacă te îndrăgostești, uiți de toată lumea și de mama ta.", i-a spus Jador lui Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu, atacat în club cu macetele

Fostul concurent de la Puterea dragostei a trăit momente dificile după ce mai mulți necunoscuți l-au atacat într-un club.

Bogdan Mocanu a avut nevoie de intervenția medicilor.

„Sunt ok, acum sunt ok. Sunt puțin șocat în legătură cu ce s-a întâmplat în seara asta. Pe scurt, sunt obișnuit să salut lume de la cel mai mic la cel mai mare om pe care îl știu și îl întâlnesc în public.

Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți.

Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei.
Ulterior, i-au ținut bodyguarzi”, a spus Bogdan Mocanu în cadrul unei emisiuni Tv.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce relație este, de fapt, între Berna și Jador: ”Mă înțeleg foarte bine cu el”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies