Bogdan Mocanu și Jador s-au certat: „M-a amenințat”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu si Jador s-au certat

Ce s-a întâmplat între Bogdan Mocanu și Jador. De ce s-au certat cei doi și ce se întâmplă între ei acum.

Dacă în urmă cu câteva zile Bogdan Mocanu și Jador filmau împreună un videoclip și păreau că au lăsat în urmă toate animozitățile, se pare că cei doi s-au certat din nou.

Fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce s-a certat cu Jador și de ce nu mai vrea să audă nimic despre cunoscutul artist.

În cadrul unui interviu realizat pentru Wownews.ro,

Bogdan Mocanu a recunoscut că este extrem de dezamăgit de Jador și că toate amintirile frumoase pe care le-au avut împreună s-au dus pe Apa Sâmbetei.

„Nu mai suntem prieteni! E blocat peste tot, nu mai are ce să vorbească cu mine. E un copil într-un corp de bărbat care nu știe când să tacă și când să vorbească și dacă nu e cineva care să îl țină cu picioarele pe pământ, ți se urcă în cap.

Decât să stai să ai răbdare cu el, adică dacă îi vrei binele, pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești, simplu.

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu si Jador s-au certat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador se vor bate în ring? S-au certat la cuțite și au pus capăt prieteniei! "E blocat peste tot"| EXCLUSIV

Am fost și am mâncat la niște prieteni apropiați de familie și a început să vorbească urat. I-am zis că nu vreau să asist la așa ceva. M-a amenințat că mă pune pe story, erau multe înjurături, cele mai scârboase. Nu mai vorbesc cu el, cel puțin o perioadă.", a povestit Bogdan Mocanu, în platoul WOWbiz.

Jador si Bogdan Mocanu
Jador si Bogdan Mocanu s-au certat[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu se va lupta în ring cu Jador?

De asemenea, Bogdan Mocanu a vorbit și despre posibilitatea ca el și Jador să se lupte în ring. Tânărul care a câștigat primul sezon al emisiunii Puterea dragostei crede că Jador nu ar avea nicio șansă în ring.

„Cel mai mare show ar fi dacă ne-am bate noi doi. Oricum îl bat și știe și el că îl distrug.", a mărturisit Bogdan Mocanu, în cadrul emisiunii "Online Story".

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Bogdan Mocanu și iubita sa și-au spus adio: „Ce mă bucur că s-a despărțit”

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies