Bogdan Mocanu spune adevărul despre cearta cu Jador: „Nu m-a deranjat ce a zis"

bogdan mocanu despre jador
Bogdan Mocanu face dezvăluiri despre cearta cu Jador

Bogdan Mocanu face public motivul pentru care s-a certat cu Jador. Despre ce a fost vorba între cei doi prieteni?

Bogdan Mocanu recunoaște că s-a certat cu Jador, prietenul său cel mai bun, însă motivul este unul cât se poate de pertinent. De asemenea, artistul știe că cearta va mai dura mult.

Bogdan Mocanu spune adevărul despre cearta cu Jador

Bogdan Mocanu s-a certat cu Jador după ce fostul concurent de la Survivor a spus despre prietenul său că nu ar putea să participe la „Asia Express-Drumul împăraților” din cauza problemelor medicale pe care le are.

Artistul nu vede o împăcare în viitorul apropiat, însă fostul Faimos crede că supărarea prietenul său nu va ține mult timp.

Citeste si: Bianca Comănici, într-o relație cu Iancu Sterp?! Ce spune vedeta despre celebrul cântăreț: "O să fiu sinceră și o să spun..."

bogdan mocanu declaratii
Bogdan Mocanu și Jador s-au certat[Sursa foto: spynews.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac. Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun.

Citeste si: Alexandra rupe tăcerea la Puterea Dragostei! Ce spune despre Aya: "Umbli după bărbații altora"

El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu.

Jador a vorbit public despre defectele lui Bogdan Mocanu  și a spus despre el că este "îngâmfat, gelos și inconștient", ceea ce nu prea l-a încântat pe artist.

bogdan mocanu cearta jador
Bogdan Mocanu spune adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Jador[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Cearta dintre cei doi continuă, chiar dacă Jador este mai mult decât convins că nimic nu va dura pentru totdeauna și Bogdan Mocanu va reveni la sentimente mai bune în ceea ce-l privește.

Până se vor împăca cei doi, fanii le pot urmări activitatea pe rețelele de socializare, acolo unde postează des pentru a le oferi tuturor informații din viețile personale.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Care a fost, de fapt, originea conflictului dintre Elena Marin și Raluca Dumitru la Survivor România? Cum i s-a schimbat părul focoasei brunete după 3 luni în Republica Dominicană

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies