Bogdan Vlădău a fost eliminat din competiţia “Survivor România”! Primele declaraţii ale Faimosului!

Bogdan Vlădău a fost eliminat din competiţia “Survivor România”! Primele declaraţii ale Faimosului!
Bogdan Vlădău a fost eliminat din competiţia “Survivor România”! Primele declaraţii ale Faimosului!

Bogdan Vladau a fost eliminat din competitia “Survivor Romania”! Primele declaratii ale Faimosului!

Aseara, la “Survivor Romania”, s-a disputat, pentru prima data, jocul de comunicare, recompensele pentru echipa castigatoare constand in fotografii si mesaje din partea familiei, prietenilor si apropiatilor acestora. Miza a fost uriasa, atat pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici, cu atat mai mult cu cat cei mai multi dintre concurenti se afla in competitie, departe de cei dragi, de aproape o luna de zile. La aflarea premiului pus la bataie, Faimosii si Razboinicii au fost coplesiti de emotii si nu si-au putut ascunde lacrimile de dorul celor pe care i-au lasat acasa.

Duelul sportiv intre Faimosi si Razboinici a fost incarcat de tensiune, rasturnari de situatie, adrenalina pompata la maximum. In final, Razboinicii au fost declarati castigatori, cu scorul de 10 la 6, punctul decisiv fiind adjudecat de Claudia Rostas. In timp ce in echipa Faimosilor se instala haosul si domnea dezbinarea, in tabara Razboinicilor bucuria era uriasa, in momentele in care au citit mesajele pretioase de la cei dragi.

Citeste si: Scene incredibile surprinse în tabăra Războinicilor de la Survivor România! Lola și Cristian, îmbrățișați în spatele colegilor lor| VIDEO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ziua cu vestile neplacute nu s-a incheiat pentru Faimosi, in Consiliul de eliminare, acestia au aflat cine dintre cei trei concurenti propusi spre eliminare – Bogdan Vladau, Elena Ionescu si Asiana Peng – urma sa paraseasca competitia, in urma voturilor telespectatorilor.

Publicul a decis ca Bogdan Vladau sa fie eliminat din competitia “Survivor Romania”; faimosul a fost surprins de rezultatul votului.

Citeste si: Ce spune Gina Chirilă despre nominalizarea spre eliminare a lui Bogdan Vlădău de la “Survivor România”

Nu ma asteptam la aceasta decizie. Ma bucur foarte tare ca mi-am gasit curajul de a participa la un astfel de show.

Mi-as fi dorit sa mai raman, alaturi de echipa si, in special, de unii dintre coechipierii mei. Mi-am facut cativa prieteni aici, sunt niste oameni cu niste caractere deosebite. Este greu, dar pe de alta parte inima mea se bucura foarte tare ca se duce acasa, la sotia mea ”, a spus Bogdan Vladau, aseara, in Consiliul de eliminare. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Lino Golden, Bogdan Vladau, Asiana Peng si Raul Cormos, cei patru Faimosi propusi spre eliminare

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies