Boli care dau dureri de stomac! Fii foarte atenta la ele!

Boli care dau dureri de stomac! Fii foarte atenta la ele!
Boli care dau dureri de stomac! Fii foarte atenta la ele!

Bolile de stomac apar in urma alimentatiei nesanatoase, a stresului sau a neglijarii unor afectiuni vechi.

 

Ulcer. Durerea de stomac este intensa, de obicei ca o arsura. In ulcerul duodenal, apare la 1-3 ore dupa masa, iar in cel gastric este mai usoara. „O agravare a unei gastrite netratate, ulcerul gastric are potential de cancerizare", avertizeaza Cristian Doru Gavrila, medic internist la Policlinica nr.2 din Braila. Printre simptome se afla: varsaturi cu sange, modificarea apetitului alimentar sau scaderea brusca in greutate. Cele mai frecvente cauze sunt tutunul, alcoolul, stresul si tratamentul cu analgezice.
 
 
Calculi biliari. Prezenta acestora este semnalata prin durere ascutita care porneste din capul pieptului si coboara spre partea dreapta, sub coaste. Durerea se poate agrava dupa masa. Aceste formatiuni apar ca urmare a unei diete bogate in grasimi sau a disfunctiei vezicii biliare.
 
 
Cancer de stomac. Durerea este de severitate variabila, dar persistenta.
Se agraveaza treptat si devine chinuitoare, trece doar cu calmante, dar apoi reapare. „E o boala perfida, care poate fi recunoscuta abia in stadii avansate", avertizeaza medicul.
 
 
Citeste mai multe aici.

Ulcer. Durerea de stomac este intensa, de obicei ca o arsura. In ulcerul duodenal, apare la 1-3 ore dupa masa, iar in cel gastric este mai usoara.

„O agravare a unei gastrite netratate, ulcerul gastric are potential de cancerizare", avertizeaza Cristian Doru Gavrila, medic internist la Policlinica nr.2 din Braila. Printre simptome se afla: varsaturi cu sange, modificarea apetitului alimentar sau scaderea brusca in greutate. Cele mai frecvente cauze sunt tutunul, alcoolul, stresul si tratamentul cu analgezice.

Ai arsuri la stomac? Cu acest ceai scapi de problema!

Calculi biliari.

Prezenta acestora este semnalata prin durere ascutita care porneste din capul pieptului si coboara spre partea dreapta, sub coaste. Durerea se poate agrava dupa masa. Aceste formatiuni apar ca urmare a unei diete bogate in grasimi sau a disfunctiei vezicii biliare.

Aceasta reteta este cu adevarat miraculoasa pentru tratarea bolilor de stomac!

Cancer de stomac.

Durerea este de severitate variabila, dar persistenta. Se agraveaza treptat si devine chinuitoare, trece doar cu calmante, dar apoi reapare. „E o boala perfida, care poate fi recunoscuta abia in stadii avansate", avertizeaza medicul. 

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies