BOMBĂ! Bat clopote de nuntă pentru Jador?! „O să se însoare.” Cine este norocoasa?

jador, bat clopote de nuntă, căsătorească, jador și georgiana, jador căsătorie
jador, bat clopote de nuntă, căsătorească, jador și georgiana, jador căsătorie

Incredibil! Potrivit apropaților, bat clopte de nuntă pentru Jador. Solistul este pregătit să se căsătorească. Avem toate detaliile!

Georgiana este prima mare dragoste a lui Jador, solistul care a pus pe jar mii de fane cu aparițiile sale din propriile-i videoclipuri. Cum se spune că prima mare dragoste nu se uită niciodată, acesta este și cazul celor doi. Surse din apropierea solistului au mărturisit că Georgiana a rămas cea mai importantă femeie din viața solistului, mai ales că aceștia au petrecut sărbătorile pascale împreună, acasă la părinții lui Jador.

Citeste si: S-a aflat! Care este numele real al lui Jador de la „Puterea Dragostei” și ce studii are solistul

Mai mult decât atât, solistul este pregătit să facă pasul cel mare și să se căsătorească, iar mireasa ar fi nimeni alta decât Georgiana Elisei, femeia care va fi tot timpul alături de solist, care a avut încredere în el și talentul său, atunci când Jador nu era cunoscut de atâția oameni.

Jador, gata să o ceară în căsătorie pe Georgiana?

Deși cei doi au mărturisit că nu mai sunt împreună, se pare că au luat această decizie pentru a-și ascunde relația de gurile rele și de ochii curioșilor. Astfel, în ciuda numeroaselor lor declarații, surse din anturajul cuplului au mărturisit că despărțirea lor nu este adevărată, că Jador și Georgiana nu s-au separat niciodată, ba chiar au relevat faptul că Jador ar locui în aceeași casă cu posibila viitoarea sa soție.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Totodată, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Jador ar fi gata să o ceară în căsătorie pe Georgiana, cea care i-a furat inima cu mulți ani în urmă. Deși are foarte multe femei care îl curtează și care îl privesc cu jind, în ciuda tuturor escapadelor sale, se crede că Jador tot pe Georgiana o iubește, mereu întorcându-se la ea.

Citeste si: Jador și Vulpița, față în față. Iar l-a detronat. Ce i-a spus manelistul soției lui Viorel, în direct: „Îmi plac fetele, nu vulpițele”

jador, bat clopote de nuntă, căsătorească, jador și georgiana, jador căsătorie
jador, bat clopote de nuntă, căsătorească, jador și georgiana, jador căsătorie

Într-un vlog apărut pe YouTube se vorbește despre nunta dintre Jador și Georgiana, toate aceste ipoteze despre transformarea burlacului în bărbat de casă apărând după ce a fost cu iubita sa acasă, la părinți.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„A zis ca e normal s-o duca acasa pe Georgiana de Paste, e normal sa o duca acasa pe femeia pe care o respecta.

Ella inca are sentimente pentru el, dar el iubeste alta femeie. El o sa fie cu multe femei in viata lui. El se intalneste cu cate o femeie pe noapte. El a dus-o la tara pe Georgiana pentru ca ea este femeia cu care vrea o relatie pe bune. Eu cred ca Jador o sa se insoare cu Georgiana. Acasa, la parinti, nu duci orice femeie. Acasa, la parinti, duci pe cineva in care ai suta la suta incredere! Ei au sapte ani de relatie! Ella a fost doar o distractie pentru el.

Jador nu mai vrea o relatie serioasa in perioada asta, vrea sa se distreze! E faimos, vrea sa se distreze!” Relevă vlogul menționat anterior.

Citeste si: Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Livian, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea dragostei: „Îmi place”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies