Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului

Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului
Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului

Showbiz-ul internațional este în fierbere de când s-a aflat că Mădălina Ghenea este, din nou, singură, topmodelul de origine română renunțând la relația cu milionarul cu care se iubea.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce din lume, şi dealerul de artă Vito Schnabel, un milionar de origine elvețiană, au decis să opună punct relației pe care o aveau de câteva luni.

Citeste si: Bomba in showbiz! Designerul Philipp Plein este innebunit dupa Bianca Dragusanu! Creatorul de moda e indragostit lulea de frumoasa blonda| EXCLUSIV

Citeste si: Madalina Ghenea a nascut! A stat in travaliu mai bine de 11 ore

Citeste si: Ce carucior de fite are Madalina Ghenea pentru fetita ei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Motivul despărțirii dintre frumoasa Mădălina Ghenea și milionmarul elvețian, susțin sursele noastre, este ”nepotrivirea de caracter”, iar cea care a pus capăt relației este fotomodelul. În fapt, ne-au mai dezvăluit sursele citate, Mădălina Ghenea este, în această perioadă, afectată de despărțire, chiar dacă ea a fost cea care a pus capt relației și speră să treacă cât mai repede peste dezamăgirea pe

care a avut-o, cu atât mai mult cu cât cei doi se logodiseră.

În altă ordine de idei, chiar dacă cei doi nu au comunicat, încă, nimic oficial pe tema despărțirii, sursele noastre susțin că între ei intervenise o răceală, Mădălina Ghenea fiind extrem de deranjată  de faptul că Vito Schnabel nu îi mai acorda suficientă atenție, așa cum își dorea ea.

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălina Ghenea și milionarul se iubeau din primăvară

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea (30 de ani) şi dealerul de artă Vito Schnabel (32 de ani) au fost surprinşi sărutându-se, fapt ce confirmă astfel despărţirea româncei de tatăl fetiţei ei, omul de afaceri Matei Stratan. Mai exact, pe 1 aprilie 2019, milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii care îi poartă numele. a fost surprins în timp ce se săruta pe o plajă din St. Barts cu o misterioasă brunetă.

Frumoasa brunetă s-a dovedit a fi nimeni alta decât Mădălina Ghenea. Cei doi se sărută pasional, merg pe plajă ținându-se de mână și par în culmea fericirii. Potrivit propriilor declarații, Mădălina Ghenea nu mai locuiește în România, ci s-a mutat la Milano împreună cu fetița sa, Charlotte, în vârstă de aproape doi ani. Nu se știe pentru ce perioadă, însă una scurtă cu siguranță nu este, din moment ce ar fi luat-o și pe mama sa, cea care o ajută cu creșterea micuței.
Când a venit vorba despre tatăl micuței, la întrebarea „Ești singură sau încă măritată?”, actrița a lăsat loc de interpretări și a răspuns doar pe jumătate: „Nu am fost niciodată măritată”.

Celebrul milionar american Vito Schnabel s-a iubit timp de aproximativ patru ani cu super-modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul lui 2017. Ulterior, Vito s-a combinat cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, de care s-a despărțit recent.

Nu sunt singurele celebrități care i-au furat inima fondatorului Vito Schnabel Projects. În trecut, actualul logodnic al Mădălinei Ghenea, Vito Schnabel a mai fost cuplat, cel puțin de presa tabloidă de peste Ocean, și cu Demi Moore, chiar dacă, la vremea aceea, actrița avea dublul vârstei lui.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies