Bombă în showbiz! Am aflat cu cine se iubește în secret unul dintre Faimoșii de la Exatlon!

Bombă în showbiz! Am aflat cu cine se iubește în secret unul dintre Faimoșii de la Exatlon!
Bombă în showbiz! Am aflat cu cine se iubește în secret unul dintre Faimoșii de la Exatlon!

Unul dintre cei mai controversați concurenți de la Exatlon, unul dintre Faimoșii celui de-al doilea sezon, Silviu Nicolae, este îndrăgostit până peste cap.

Chiar dacă și-a ținut ”la secret” relația timp de mai multe luni, într-un final, Faimosul Silviu Nicolae și-a asumat-o și, zilele trecute, a ieșit în oraș însoțit de iubita lui.

Citeste si: Prietenia neștiută de după Exatlon! Larisa Vasile se întâlnește cu o fostă Războinică

Citeste si: Dovezile rușinoase de când Bogdan Mocanu făcea videochat! Concurentul, dat de gol de Yamato Zaharia

Citeste si: Roxana Vancea s-a combinat cu un culturist care are un fiu de 2 ani: “Aşa arată fericirea”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Astfel, la gala MMA în care au luptat foști colegi de-ai săi, Silviu Nicolae a apărut la braț cu noua lui iubită.

”Ea este Roxana”, a explicat Silviu, fără să dea alte detalii cu privire la ceea ce s eîntâmplă între ei. Dar, cu toate că au fost zgârciți la vorbă, relația lor a ”transpirat” imediat în fața tuturor, Faimosul fiind foarte atent la fiecare dorință, la fiecare vorbă a Roxanei, iar aceasta, deși relativ tăcută, îi mulțumea din priviri așa cum doar o femeie îndrăgostită o poate face.

”Roxana este o femeie cu totul și cu totul deosebită. Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni, acum mai bine de trei luni, ea este unul dintre cei mai premiați hair-styliști din România. Suntem fericiți împreună, da, ne-am făcut și planuri de viitor, dar nu o să spun prea multe. Dar este o relație care pe mine mă împlinește și îmi doresc să o împlinească și pe ea”, ne-a spus Silviu Nicolae de la Exatlon.

Mai mult, recunoaște Faimosul, de când a apărut Roxana în viața lui, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș cât se poate de bun. ”Am reușit să creez unicul program de postură corporală din țară într-o sală de fitness. Am creeat acest program pentru a ajuta oamenii în demersul lor către o stare de sănătate optimă și în special pentru oamenii din corporații, care petrec foarte mult timp pe scaunul de la birou”, ne-a mai spus Silviu Nicolae de la Exatlon.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Silviu Nicolae și Giani Kiriță s-au certat ca la ușa cortului înainte și după Exatlon

”Singurul om care a distrus şi a tras echipa în jos este nea Giani. Eu am fost slab, nu am cum să nu recunosc asta, dar şi el a fost la fel de slab ca mine sau chiar mai rău. Nu a realizat nimic cu titlul de "antrenor" pe care l-a avut în competiţie. Nu a demonstrat ca poate sa poarte acest titlu. Nu a antrenat pe nimeni, a venit degeaba în Exatlon sezonul acesta.

Indicaţiile ţi le poate oferi orice coleg. Iar asta nu te numeşte antrenor ca stai lângă un traseu şi îţi jigneşti proprii "elevi", îi AMENINŢI CU BATAIA şi dai ochii peste cap”, susţinea Silviu Nicolae, după eliminarea sa în cel de-al doilea sezon de la Exatlon.

"Un antrenor când este pus la o echipă este pus să motiveze echipa. Eu am venit într-o echipă decimată, o echipă care mergea prost. Am stat cu ei să îi cunosc ca şi caractere, i-am cunoscut. Lor le-a lipsit prietenia. Ei nu au gândit ca o echipă. Este un joc individual, dar te bagi pentru o casă, eliminare, mancare, până la individual trebuie să faci o echipă. Cele mai mari probleme le-am avut cu acest Silviu. El a fost un exemplu de "AŞA NU". El a avut şansa asta să vină acolo. Din prima zi când l-am văzut pe traseu, mi-am dat seama că nu o să facă nimic. După 20 de meciuri în care a adus 1 punct, era normal să ma iau de el. El avea nişte probleme mult mai ample. Tu când pleci de la Exatlon şi spui că te-a părăsit nevasta, ai greşit emisiunea. Minte, minte foarte mult. Era inert, a stat ca o lepră pe acolo. Eu i-am oferit totul. El nu a avut bunul simţ să recunoască faptul că e slab. Într-o lună de zile a adus două puncte. Eu nu am greşit cu nimic. Le-am făcut tot tacâmul. Le-am arătat tot ce trebuie să facă. Mai mult de atât nu aveam ce să le fac. Mai mult nu au putut. Nu aveam ce să le fac mai mult. Eu am vorbit cu fiecare individual. Mie nu îmi place să fiu umilit. Lumea nu trebuie să te vadă umilit. Eu nu puteam să dorm noaptea de nervi. Noi le spuneam ce trebuie să facă. Antrenorul era cel mai mare ajutor. A fost un mare avantaj. Singurul lucru de care mă bucur este că a plecat băiatul asta", a spus Giani Kiriţă despre Silviu Nicolae de la Exatlon, la FanArena.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies