Bombă în showbiz! Hamude și Alice de la Insulă formează un cuplu

Bombă în showbiz! Hamude și Alice de la Insulă formează un cuplu
Bombă în showbiz! Hamude și Alice de la Insulă formează un cuplu

Hamude și Alice, doi foști concurenți de la Insulă, formeză un cuplu. Fanii s-au bucurat enorm când și-au dat seama că preferații lor sunt fericiți împreună.

Hamude și Alice, doi foști concurenți de la Insulă formează unul dintre cele mai noi cupluri. Amândoi au suferit în Thailanda din cauza partenerilor și, câțiva ani mai târziu, și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt.

Hamude a mers pe Insulă alături de Loredana, femeia pe care intenționa să o ia de soție și pe caer o iubea nebunește. Relația lor părea indestructibilă, dar nu a durat mult până când ispita Sorin să-i ia mințile blondei căreia i-a promis că o va aduce la el în București și-și va deschide o afacere împreună cu ea.

La final, ea rămas singură pentru că ispita a recunoscut că a jucat doar un rol, iar Hamude nu a vrut să mai audă de ea după ce l-a umilit în fața a milioane de telespectatori.

Alice a venit pe Insulă împreună cu Alin, dar el s-a îndrăgostit de ipita Cătălina. Dezamăgită, tânăra s-a refugiat în brațele ispitei Robert, însă a rămas cu gândul la fostul iubit.

Deși au plecat separați din Thailanda, Alice și Alin s-au împăcat după întoarcerea în România, dar relația lor nu a durat decât trei luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Hamude și Alice de la Insulă formeză un cuplu

Hamude și Alice formeză un cuplu și, deși nu au recunosc încă acest lucru, ei s-au dat de gol pe rețelele de socializare.

El a publicat o imagine în care o ținea de mână pe noua lui iubită, iar fanii emisiunii ai recunoscut ceasul și brățările fostei concurente și și-au dat imediat seama despre cine este vorba.

„I-am surprins acum 2 zile la o terasa in Costinesti. Era impreuna cu Alice fosta concurenta din acelasi sezon.😁 Voiam sa le fac poza, dar ma vedeau. Eram fata in fata”, a scris un tânăr pe Facebook.

Citeste si: Dieta care te scapă de 5 kilograme în 7 zile! Cum slăbești 18 kilograme pe lună

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Incredibil! Cum arată și cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies