Bombe cu biscuiti si cocos, fara coacere! Ieftin, rapid si delicios

Bombe cu biscuiti si cocos, fara coacere! Ieftin, rapid si delicios
Bombe cu biscuiti si cocos, fara coacere! Ieftin, rapid si delicios

Vrei sa faci un desert rapid, ieftin si delicios? Poti incerca bombele cu biscuiti si cocos, fara coacere.

Ingrediente:
300 g nuca de cocos rasa
500 g biscuiti
un borcan mic de gem (de 400)
150 g margarina (sau unt)
2 linguri cacao
3 linguri esenta de rom

Modul de preparare al retetei:
Bombele cu nuca de cocos, biscuiti si gem sunt un desert foarte usor de preparat care nici macar nu necesita folosirea cuptorului.

Si nici nu este nevoie sa folosim zahar, gemul este suficient de dulce. Iar daca nu folosim unt, ci margarina, atunci aceste bombite pot fi categorisite si drept reteta de post.

Sfaramam o jumatate de kilogram de biscuiti (eu am facut-o cu ajutorul sucitorului) si frecam intr-un vas 150 g de margarina cu ajutorul unei linguri (daca nu ne intereseaza reteta de post, atunci putem inlocui margarina cu unt).
Punem biscuitii sfaramati intr-un alt vas mai incapator si adaugam un borcan mic de gem (eu am folosit un gem de gutui, insa reteta merge facuta cu orice fel de gem), margarina frecata, doua linguri de cacao si cele trei linguri cu esenta de rom. Amestecam bine ingredientele bombelor si apoi lasam compozitia sa stea un sfert de ora (pentru a se intrepatrunde aromele).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies