Andreea Ibacka iti ofera o reteta de bomboane delicioase din fulgi de cocos.
Ingrediente:
– fulgi de nuca de cocos, 200 grame;
– lapte condensat, 300 grame (nu dintr-acela pentru cafea, ci unul ceva mai gros… se gaseste in magazinele cu produse arabesti);
– migdale
Mod
de preparare:
1). Toarna laptele condensat deasupra fungilor de nuca de cocos.
2). Omogenizeaza bine amestecul si apoi lasa-l sa se odihneasca vreme de 15 – 20 minute (suficient cat nuca de cocos sa absoarba bine tot laptele).
3). Modeleaza amestecul in palme sub forma de mingiute. Mie mi-au iesit unele king size.
4). Adauga o migdala in interiorul fiecarei mingiute de cocos si remodeleaza bomboana pana cand acoperi migdala in intregime.
5). Rostogoleste bomboanele prin fulgi uscati de cocos… pentru impresia artistica.
6). Ai si terminat, tot ce ti-a ramas este sa asezi bomboanele pe un platou, sa le lasi putin la frigider si sa-ti chemi in vizita toti prietenii.
Sursa: andreeapatrascu.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro