Bomboanele Raffaello se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Bomboane Raffaello.
Rețetă de Bomboane Raffaello
Rețeta delicioasă de Bomboane Raffaello, absolut minunate, se prepară în doar 3 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de 30 de minute
Timp de preparare – o ora
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Timp total – o ora si 30 de minute
Rețeta este pentru 6 persoane
Ingrediente – Bomboane Raffaello
- 250 g de unt, la temperatura camerei
- 250 g de zahăr pudră
- 250 g de fulgi de nucă de cocos
- 250 g de lapte praf
- o esență de migdale
- migdale sau alune de pădure, pentru interior
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate.
Citește și: Înghețată cu ciocolată. Răcorește-te și tu, chiar la tine acasă!
Mod de preparare- Bomboane Raffaello
- în primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de bomboane Raffaello, este sa aducem un bol de dimensiuni mai mari. In acesta vom adăuga, pentru început, untul, la temperatura camerei, pe care îl vom amesteca bine cu zaharul, astfel încât acesta să se topească, complet. Abia apoi a venit momentul să adăugăm și laptele praf, alături de 150 g de fulgi de nucă de cocos. Toate aceste ingrediente se vor amesteca foarte bine până când se vor încorpora uniform și vom obține un aluat. Ulterior, acesta se va pune la frigider timp de aproximativ 30 de minute.
- După acest interval de timp, vom scoate aluatul din frigider, pentru ca ulterior să luăm mici cantități din el pentru a modela biluțele noastre pentru bomboanele Raffaello. In interiorul acestora vom adăuga alune de pădure sau migdale, după preferințe, iar ulterior le vom tăvăli prin fulgii de nucă de cocos și le vom așeza rând pe rând în hârtiuțe speciale pentru bomboane, sau doar pe o hârtie de copt.
- După acest pas, tot ce trebuie să facem este să introducem bomboanele în frigider și să le ținem pentru cel puțin o oră, iar ulterior rețea de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Pancakes cu miere, nuci și banane. Adaptată în funcție de preferințe!