Branca ursului sau planta iubirii are beneficii miraculoase pentru sanatate

Branca ursului sau planta iubirii are beneficii miraculoase pentru sanatate
Branca ursului sau planta iubirii are beneficii miraculoase pentru sanatate

Branca ursului mai este cunoscuta si ca „planta iubirii”. Inca din antichitate erau cunoscute beneficiile sale pentru fertilitate si deci, este folosita de sute de ani impotriva sterilitatii si impotentei.

Numele de "ginseng-romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. In trecut branca-ursului se folosea pentru cresterea vitalitatii si tratarea impotentei, frigiditatii si sterilitatii. In medicina traditionala planta se intrebuinteaza pentru reducerea starilor de oboseala si epuizare, fiind recomandata si persoanelor varstnice, deoarece o scutesc de neplacerile declinului fizic, redand tonusul si pofta de viata.

Astfel, branca ursului este cunoscuta in primul rand pentru efectele sale senzationale asupra fertilitatii, dar este extraordinara si pentru hipertensiune, tulburarile de menopauza, epilepsie, deficiente imunitare.

Studii stiintifice moderne confirma proprietatile terapeutice ale acestei specii de plante. Pe langa efectul asupra feritilitatii- fiind un vaso-dilator genital, a fost demonstrat stiintific ca are si efecte antiseptice.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cele 3 zodii care renasc din propria cenuşă în 2019

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies