Branza de lamaie - hrana longevitatii

Branza de lamaie - hrana longevitatii
Branza de lamaie - hrana longevitatii

Aceasta branza se prepara din lapte si lamaie si are un sir de proprietati curative: amelioreaza memoria, întareste inima, oasele si articulatiile.

Pentru aceasta vom avea nevoie de:
Lapte- 1 litru
Lamaie- 1 bucata

Placinta cu branza si mere- deliciu dulce de toamna!

Pentru inceput, scurgeti sucul de lamaie si puneti laptele la foc. Cand laptele se va incalzi bine, dar nu va fierbe, turnati sucul de lamaie, amestecati repede si luati cratita de pe foc.

Branza e gata, a ramas sa o separati de zer cu ajutorul unui tifon sau a unei site dese. Inainte de consum, nu sarati si nu adaugati zahar, iar pentru a amplifica proprietatile curative puteti adauga smantana sau miere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Reteta traditionala romaneasca- Cum se face tochitura de porc autentica

Sursa



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies