„Bravo, ai stil! - Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel

„Bravo, ai stil! - Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel
„Bravo, ai stil! - Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel

Un nou sezon al show-ului fenomen revine, în curând, la Kanal D.

„Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a inspirat o ţară întreagă redefinind noţiunea de eleganţă, atitudine şi frumuseţe, se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generaţie de concurente, pregătite să cucerească milioanele de telespectatori, de această dată reunite sub numele de  „Bravo, ai stil!- Celebrities”.

O surpriză uriaşă a noului sezon o reprezintă selecţia concurentelor, fiecare dintre acestea fiind deja cunoscută publicului larg.

Exersate in lumea stylingului şi a interacţiunii cu fanii, acestea vor duce competiţia stilului la un alt nivel. Ambiţioase, pregătite şi nerăbdătoare să intre în cea mai captivantă bătălie a stilului, vor fi o adevarată provocare pentru cei aflaţi în faţa lor pentru a le juriza apariţiile; pentru că sunt îndrăzneţe, pregătite şi conştiente de puterea lor de convingere.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



„Mi-a fost foarte dor de  <Bravo, ai stil!>, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare,

cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii.  Emisiunea  s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

Mai multe detalii despre noul sezon „Bravo, ai stil!- Celebrities”, reality show-ul fenomen ce va fi difuzat, în curând, de Kanal D, vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presa şi pe toate proprietatile Dogan Media International: Kanal D, Radio Impuls şi proprietăţile online: kanald.ro,

wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies