Bravo, ai stil, Nurgul Yesilcay! Iulia Albu a luat-o in vizor pe frumoasa actrita

Bravo, ai stil, Nurgul Yesilcay! Iulia Albu a luat-o in vizor pe frumoasa actrita
Bravo, ai stil, Nurgul Yesilcay! Iulia Albu a luat-o in vizor pe frumoasa actrita

Ce a putut spune criticul de moda despre celebra vedeta?

O prezenta pe care nu o poti trece usor cu vederea, un artist desavarsit, femeie si mama, Nurgul Yesilcay este o aparitie cameleonica atunci cand vine vorba despre sedintele foto la care ia parte, adaptandu-se cu usurinta cerintelor producatorilor.

Vedeta a realizat de-a lungul timpului pictoriale incendiare pentru zeci de reviste, a fost imaginea unor branduri internationale, dovada stau si fotografiile care o intruchipeaza in diferite ipostaze: senzuala, dramatica sau inocenta.



Iulia Albu a luat-o in vizor pe celebra actrita si, dupa o scurta analiza a fotografiilor realizate la diferite shootinguri si a stylingului vestimentar versatil adoptat, critiul de moda da verdictul – “bravo, ai stil!”, Nurgul Yesilcay!

“Prin natura profesiei de designer, fac foarte multe drumuri in Turcia si acolo am descoperit foarte multe femei bine imbracate, mai ales in Instanbul.

Sigur ca exista si femei care nu au aceasta preocupare pentru vestimentatie, dar grija pentru felul in care arata acestea este mult mai mare decat am vazut la majoritatea romancelor. Nurgul este o femeie frumoasa in cautarea unei identitati stilistice. Abordeaza foarte multe zone, insa nu o vad neaparat intr-una dintre ele; faptul ca este actrita ii ingreuneaza aceste alegeri, ea trebuind sa fie mereu un alt personaj. Ar fi dragut sa facem un featuring pe partea de styling.

Imi doresc demult un proiect stylistic in Turcia. Insa, una peste alta, <bravo, ai stil, Nurgul!>”, a spus Iulia Albu.

Pe Nurgul Yesilcay o puteti urmari in serialul “Kosem”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D, interpretand rolul temutei Sultane Kosem.


 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Trofeul BAU-BAU de joia asta merge la Doinita Oancea! Cum arata tinuta care a scos-o din minti pe Iulia Albu

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies