“Bravo, ai stil!”, pe ultima suta de metri inaintea marei finale

“Bravo, ai stil!”, pe ultima suta de metri inaintea marei finale
“Bravo, ai stil!”, pe ultima suta de metri inaintea marei finale

Duminica, 17 decembrie, incepand cu ora 21:30, telespectatorii vor afla in direct cine este castigatoarea acestui sezon.

Finala celui de-al treilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!” se apropie cu pasi repezi, telespectatorii vor afla duminica aceasta, 17 decembrie, cine va fi castigatoarea premiului de 100.000 de lei. Batalia finala se va da in aceasta saptamana, cele cinci editii inaintea Galei finale vor fi prilejul celor patru concurnete ramase in competitie sa demonstreze ca au stil si ca isi merita statutul de Cea mai stilata femeie din Romania.

In editia de astazi a emisiunii, difuzata incepand cu ora 16:30, la Kanal D, Alina, Bianca, Emiliana si Iuliana, cele patru fete ramase in competitie, vor da piept cu aceleasi rigori din partea juratilor, care se anunta din ce in ce mai exigenti.

“Am sa fiu mai drept, mai bun, am sa fiu justitiar!”, promite solemn Razvan Ciobanu, in ultima saptamana de concurs.

Tensiunile se resimt si la masa juratilor, iar dupa declaratia taioasa a lui Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu ii lanseaza acestuia o provocare care il pune pe ganduri: “Vrei sa facem astazi schimb de locuri?”. Dupa aceasta schimbare ad hoc, Razvan face un anunt de ultim moment: acesta va fi jurat prin rotatie, intreaga sapatamana; votul telespectatorilor va fi cel care va face diferenta.

Nu ratati marea finala a celui de-al treilea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” difuzata duminica, 17 decembrie, de la ora 21:30, la Kanal D! Voturile telespectatorilor si desemnarea castigatoarei

“Bravo, ai stil!” vor putea fi urmarite in direct, in Gala de duminica seara.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Site-ul kfetele.ro, show-ul „Bravo ai stil” si Ilinca Vandici – premii la „Romanian Fashion Awards”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies