Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată! „Câtă durere...”

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată. Faimoasa brunetă a clacat din cauza presiunii mediatice.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată. Faimoasa brunetă este internată și a ajuns pe mâna medicilor, unde a avut nevoie de îngrijiri suplimentare și perfuzii, din cauza presiunii. Brigitte Pastramă a clacat și a dezvăluit că presiunea mediatică, dar și criticile venite din partea așa-zișilor fani au contribuit la degradarea stării sale de sănătate.

 De altfel, bruneta se simte neînțeleasă, pentru că oamenii o blamează, dar nu înțeleg durerea resimțită de ea, în calitate de mamă, și este epuizată de scandalurile în care a fost implicate.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

Citeste si: VIDEO| Brigitte Pastramă, în război cu fiul. Mărturiile șocante ale tânărului: ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”

Brigitte a ajuns la spital! Vedeta a clacat și nu s-a mai putut abține

Pe rețelele de socializare, mai exact pe contul său de Facebook, Brigitte a mărturisit că a ajuns direct pe mâna medicilor, la perfuzii, din cauza presiunii pe care tabloidele au pus-o pee a, în contextual scandalului în care a fost implicată cu doar câteva zile în urmă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De altfel, vedeta a povestit și incidentul care a umplut primele pagini ale tabloidelor, pentru că a cedat presiunii și nu a mai putut ascunde adevărul. Astfel, prietenii fiului său au intrat peste ea și au agresat-o, ca mai apoi să îi fure mașina și alte obiecte de valoare.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

Citeste si: Legătura secretă dintre Brigitte Pastramă și Gică Hagi! Cum s-a mutat Regele în vila construită de Brigitte și de Octavian Sfăt, primul ei soț!

Brigitte Pastramă a declarat că a fost bruscată și chiar împinsă de către cunoștințele fiului ei. După ce le-a adresat câteva întrebări, referitoare la motivul „vizitei” lor de la miezul nopții, agresiunile au continuat, așa că Florin Pastramă s-a văzut nevoit să intervină și să îl imobilizeze pe unul dintre agresori.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată
Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată

„Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele.

Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate,” a declarat Brigitte Sfăt.

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Brigitte Sfăt, declarații uluitoare despre Ilie Năstase. ”Mi-a fost frică să nu moară înaintea mea! Nu aș fi suportat!”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Șoc la Puterea dragostei! Livian se apropie de Ramona și îi dă lovitura de grație Biancăi ! ”De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Sânzienele sau Drăgaica. Cine sunt Sânzienele? Obiceiuri, tradiții și superstiții

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies