Brigitte Pastramă, despre fiul său: „Eram pasibilă de pușcărie”

Brigitte Pastramă, despre fiul său: „Eram pasibilă de pușcărie”
Brigitte Pastramă, despre fiul său: „Eram pasibilă de pușcărie”

Brigitte Pastramă, despre fiul său. Ce spune vedeta după scandalul de săptămâna trecută, care s-a terminat la Poliție. Ce a făcut fiul său.

Brigitte Pastramă spune lucrurilor pe nume, după ce fiul său a făcut mai multe dezvăluiri despre relația lor.

Vedeta a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu a mai vrut să îl lase pe băiatul în vârstă de 19 ani în casa sa, după ce în urmă cu o săptămână.

Soția lui Florin Pastramă povestește că în interiorul locuinței se petreceau fapte care ar fi putut să o bage pe aceasta la pușcărie și să piardă chiar și casa.

Citeste si: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, declarații ȘOC despre iubita sa: ”Am ajuns la spital cu gânduri nasoale”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Este prima dată când nu l-am mai lăsat să vină în casa mea. Și am făcut-o pentru că nu vreau să ajung la pușcărie.

Dar ceea ce era în casa mea, iar eu am casa cu credit. Și mi s-ar fi anulat creditul. Nu sunt de spus. Eram posibilă de pușcărie. El spune lucrurile astea când eram căsătorită cu Ilie. Niciodată fostul meu soț nu l-ar fi lasat să doarmă în parc. Eu din momentul în care am picat, dar nu m-a lăsat să mă uit la emisiuni. Nu vreau să intru în jocul ășta și să mă răzbun pentru cuvinte pe care le va regreta.”,
a spus Brigitte Pastramă într-un interviu TV.

Brigitte Pastramă, despre fiul său: „Eram pasibilă de pușcărie”
Brigitte Pastramă, despre fiul său: „Eram pasibilă de pușcărie”

Brigitte Pastramă vrea să facă pace cu fiul său! Ce îi cere!

Vedeta spune că vrea să facă pace cu Robert, însă doar dacă îi va demonstra că s-a schimbat!

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citeste si: Robert Sfăt vrea să-și dea mama în judecată! ”A cheltuit pe operații estetice, mai mult decât vrea să-mi dea mie din averea tatei”

"Nu vreau să mă victimizez, eu îmi asum toată vina, și îmi pare rău că nu înțelege că eu îi vreau binele. Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arat lucrul acesta.

Atunci când a venit în București, Roby (Robert) a fost un baiat exemplar, a fost olimpic, a fost locul doi pe țara, mai mulți ani la rând la înot. Noi am luat paza, 24 din 24 de ore ca el sa poata lua Capacitatea. Noi umblam prin baruri ca să atenționăm patronii de Bar, că el are treisprezece ani și că nu au voie să-i dea alcool. Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciunea ca astfel încât să aleagă lângă el persoane care să-l influențeze pozitiv.
Pentru că eu, daca el ajunge un om capabil, eu îi dau toate cheile de la toate afacerile mele.", a spus Brigitte în cadrul unui interviu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies