Brigitte Sfat s-a dat peste cap cu masina si a fost nevoita sa iasa singura din autoturismul rasturnat: "Ce dracu' caut eu aici?"

Brigitte Sfat s-a dat peste cap cu masina si a fost nevoita sa iasa singura din autoturismul rasturnat:
Brigitte Sfat s-a dat peste cap cu masina si a fost nevoita sa iasa singura din autoturismul rasturnat: "Ce dracu' caut eu aici?"

Brigitte Sfat a fost invitata de saptamana aceasta la "Test de vedeta" cu Sergiu Negotiu-Piloff!

Brigitte Sfat a vorbit deschis despre relatia ei cu nabadai cu Ilie Nastase. L-a iertat pentru infidelitate pe fostul tenismen, dar recunoaste ca si ea a gresit in relatia cu el, a exagerat si a actionat la nervi, scrie WOWbiz.ro.

  

 

"Nu ne iubim.

Nu stiu unde se indreapta relatia noastra. Impasul a fost mare, am nevoie de sprijinul lui, e matur, are putere din toate punctele de vedere. M-am obisnuit sa fiu protejata. Nu am o alta relatie cu un alt barbat. L-am iertat, dar nu am uitat. Eu nu am dreptul sa arunc cu piatra, dar relatia noastra s-a schimbat foarte mult. M-a ranit mult. Si eu l-am ranit, relatia noastra nu va mai fi la fel ca niciodata.
Dar ma incapatanez sa cred ca macar prieteni putem ramane. Am exagerat si eu, dar eram foarte ranita, eram si sub tratament hormonal. Am crezut ca am cancer. Acum nici nu stiu cum suntem. Nu vreau sa va mint, deci nu raspund. Relatia noastra e instabila"
, a declarat Brigitte astazi la Teo Show.

 

Bruneta recunoaste ca are multe defecte: "Sunt vulcanica, impulsiva".

 

  

 

 

Brigitte Sfat a fost provocata de Sergiu sa se urce la volanul unei masini care se rastoarna. Ce trebuia ea sa faca era sa incerce sa se elibereze din autoturismul "avariat". Apoi a mers pe circuit si a ajuns sa isi blesteme zilele. In timp ce ea statea in dreapta, iar Sergiu in spate, soferul a mers pe doua roti si a facut fel si fel de acrobatii la volan.

"Ce dracu' caut eu aici?", tot spunea Brigitte Sfat.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Tinuta Primei Doamne Brigitte Macron, analizata de Catalin Botezatu: "Indrazneata"- Ce a spus creatorul de moda despre aparitia frantuzoaicei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies