Brigitte Sfat s-a lecuit de operatiile estetice:”Buzele mele erau asa de frumoase cand erau natural”

Brigitte Sfat s-a lecuit de operatiile estetice:”Buzele mele erau asa de frumoase cand erau natural”
Brigitte Sfat s-a lecuit de operatiile estetice:”Buzele mele erau asa de frumoase cand erau natural”

Dupa ce si-a facut 19 interventii estetice si a avut serios de tras ca sa scape de “buza de rata”, Brigitte Sfat nu mai vrea sa auda de ace si substante de volum.

Cel putin nu la nivelul buzelor. Chinul pe care l-a indurat Brigitte ca sa scape de chisturile care i se formasera la nivelul buzelor, dupa o interventie de marire nereusita cu o solutie permanenta, i-au fost suficiente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Nu mi-as mai dori. Am facut la 25 de ani o operatie nereusita la nivelul buzelor.

M-am lasat dusa de val si am acceptat sa-mi fac ceva ce ulterior s-a dovedit ca era daunator organismului, o interventie cu o substanta permanenta. Ulterior a fost retrasa de pe piata, dar mie deja imi facuse rau. M-am chinuit mult sa repar ce am stricat atunci. Nici nu vreau sa mai aud de marire. Buzele mele erau asa de frumoase cand erau naturale. La botox insa nu renunt. O data la un an, un an si jumatate imi fac acesta procedura la nivelul fruntii, pentru netezirea linilor fine si a cutelor de expresie”, ne-a declarat Brigitte Sfat.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies