Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din nou: „Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de cinci ani”

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă

Se pare că Brigitte și Florin Pastramă se ceartă din nou. De data aceasta Robi, fiul ei, a fost pregătit să remedieze conflictul dintre ei.

Un nou conflict s-a instalat în cuplul Brigitte- Florin Pastramă și se pare că de data asta bruneta este profund deranjată de atitudinea soțului ei față de ea. 

Cei doi au avut recent un conflict în cadrul unei emisiuni televizate, unde Robert, fiul lui Brigitte Sfăt, a încercat să-i liniștească și să-i împace, deoarece îi vrea împreună pe cei doi cu orice preț. Totodată, Brigitte dă vina pe soțul ei spunând că acesta ar vrea să-i fure afacerea de sub nas, iar Florin la rândul lui a aruncat vorbe la adresa soției lui precum „rea” sau

„ingrată”. Robert, fiul ei, dorește ca Brigitte Sfăt să nu mai fie supărată și să se împace cu Florin Pastramă: ”Trebuie să fac cumva să îi împac, dar nu știu cum să fac. Sunt grei de cap amândoi, e foarte complicat”, a declarat Robi în cadrul emisiunii.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă plănuiesc să-și mărească familia? „Exersez pentru viitor”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Brigitte Sfăt, despre soțul ei: ”Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani”

Brigitte Sfăt a reacționat nervos față de Florin Pastramă, așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. După spusele brunetei, se pare că Florin Pastramă ia în râs munca ei și nu are respect față de ea.

Citeste si: Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, se pregătește să devină tătic

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de individ. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine. Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la

mine. El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spală hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți”, a spus Brigitte Sfăt.  

După ce mama lui și-a expus părerea, Robi a continuat: ”Pe mine mă bucură să vă văd împreună, prefer să rămân imparțial, dar, pentru că ești mama mea, mai important pentru mine este ca tu să iei decizia bună. Gândește-te și vezi ce faci”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies