Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat
Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat și s-au dat de gol

Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă la doar câteva zile după ce s-a aflat că divorțează. Cum au fost surprinși cei doi.

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi! La doar câteva zile după ce fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat că se desparte de soțul său după trei ani de mariaj, cei doi au oferit imaginea zilei. Încurcate sunt căile iubirii, iar Brigitte și Florin Pastramă adoră să își țină fanii și urmăritorii cu sufletul la gură!

Zilele trecute, bruneta a recunoscut că Florin Pastramă a fost violent cu ea și că va divorța. Însă, se pare că lucrurile s-au schimbat și au apărut mai multe indicii care ne duc cu gândul la faptul că cei doi și-au mai dat o șansă și formează din nou un cuplu.

Deși a mărturisit în nenumărate rânduri că va divorța și că Florin nu mai are ce căuta în casa ei, cei doi le-au făcut o mare surpriză celor care le urmăresc povestea de dragoste pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cum arată acum fiica în vârstă de 14 ani a lui Brigitte Sfat. Cele două sunt nedespărțite după ce bruneta și-a anunțat divorțul

Florin și Brigitte Pastramă se pare că au urmărit același film împreună și au creat și câte un Instastory folosind aceeași imagine din film.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama Instastory[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Prima reacție a lui Florin Pastramă, după anunțul divorțului. Bărbatul a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare: "Și la bine, și la rău"

Deși au făcut acest gest, Brigitte și Florin Pastramă nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

Florin Pastrama
Florin Pastrama Instastory[Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă, victima violențelor soțului ei

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt zilele trecute, pentru Click.ro.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

 

Ultimii doi ani au fost dificili pentru amândoi, iar Brigitte a recunoscut că soțul său a fost violent cu ea în repetate rânduri. De altfel, cei doi au fost protagoniștii unor scandaluri de proporție în plină stradă.

 

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit.

Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Noi dezvăluiri în despărțirea momentului! Brighitte Pastramă: “Florin este un om foarte violent! Eu voi face mai multe operaţii, în următorul timp”

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies