Briose cu fulgi de ovaz si banane, un desert simplu si sanatos pe care il poti prepara rapid, atunci cand ai pofta de ceva dulce si ai la indemana doar cateva ingrediente.
Cum sa nu fie extraordinare aceste briose, din moment ce nu contin deloc faina si nici grasime, sunt fara gluten, indulcite natural cu miere, iar compozitia este preparata integral cu ajutorul blenderului? Sunt M I N U N A T E!
Ingrediente
2 cani de fulgi de ovaz
2 oua
2 banane
2 linguri miere
150 de grame de iaurt grecesc
1 ½ lingurita praf de copt
Chipsuri de ciocolata
1 praf de sare
Esenta de vanilie/lamaie in functie de preferinte.
Mod de preparare
Ouale, bananele, iaurtul, mierea, praful de sare, praful de copt se pun in mixer si se amesteca. Se adauga apoi fulgii de ovaz si se amesteca in continuare toate ingredientele pana cand se transforma intr-o pasta moale, usor de luat cu lingura.