Brioșele cu vanilie decorate cu cremă roșie de căpșune reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Brioșe cu vanilie decorate cu cremă roșie de căpșune. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase Brioșe cu vanilie decorate cu cremă roșie de căpșune, preparate exact pe gustul vostru.
Rețetă de Brio ș e cu vanilie decorate cu cremă roșie de căp ș une
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Brioșe cu vanilie decorate cu cremă roșie de căpșune, absolut delicioase, în doar 8 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de B rio șe cu vanilie decorate cu cremă roșie de c ă p șune este de 30 de minute
Timp de preparare – 20 de minute
Timp total – 50 de minute
Re ț eta de B rio șe cu vanilie decorate cu cremă roșie de c ă p șune este pentru 4 persoane
Ingrediente – Brio ș e cu vanilie decorate cu cremă roșie de căp ș une
- 1 cană de făină
- O jumătate de cană de zahăr granulat
- 2 lingurițe de praf de copt
- Un sfert de linguriță de sare
- 1 ou mare
- O jumătate de cană de lapte
- Un sfert de cană de ulei vegetal
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 1 cană de căpșuni proaspete, curățate și tăiate în cuburi mici
- Un sfert de cană de zahăr pudră
- O jumătate de linguriță de extract de vanilie
- O jumătate de cană de frișcă lichidă
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Mod de preparare - Brio ș e cu vanilie decorate cu cremă roșie de căp ș une
Pasul 1. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Pregătiți tava de brioșe, așezând hârtie de copt în fiecare formă.
Pasul 2. Într-un bol mare, amestecați o cană de făină, o jumătate de cană de zahăr granulat, 2 lingurițe de praf de copt și un sfert de linguriță de sare.
Pasul 3. Într-un bol separat, bateți oul mare și apoi adăugați o jumătate de cană de lapte, un sfert de cană de ulei și o jumătate de linguriță de extract de vanilie. Amestecați bine.
Pasul 4. Adăugați amestecul de ou și lapte în adâncitură din bolul cu făină și amestecați bine până se combină toate ingredientele. Adăugați o cană de căpșune proaspete, curățate și tăiate în cuburi mici și
amestecați ușor.Pasul 5. Turnați aluatul în formele de brioșe pregătite, umplându-le aproximativ complet.
Pasul 6. Coaceți brioșele timp de 18-20 de minute sau până când sunt aurii și când prăjiturelele trec testul scobitorii. Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească complet.
Pasul 7. Pentru a face crema roșie, amestecați un sfert de cană de zahăr pudră, o jumătate de linguriță de extract de vanilie și o jumătate de cană de frișcă lichidă într-un bol. Bateți cu un mixer electric la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați câteva cuburi de căpșune și amestecați ușor.
Pasul 8. Când brioșele s-au răcit, ornați-le cu crema roșie. Servește și savurează!
Brioșele cu vanilie decorate cu cremă roșie de căpșune sunt gata și se pot servi. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de Friptură de miel la grătar cu crustă de piper alb. Un preparat deosebit de gustos si aromat!